Öneri ''Müzik / Podcast'ler / Radyo'' Canlı Akış & Kayıtlar

tekkan

Paylaşımcı
Konular
79

Selamlar

Konu uygulama ve liste yapan arkadaşlara faydalı olabilir düşüncesiyle buraya açılmıştır. Gerekli görülürse Yöneticiler ilgili bölüme taşıyabilir.

Akış Siteleri

Konserler / Canlı Gösteriler

Son düzenleme:

İnternet Radyosu

Podcast Yayını

Son düzenleme:

Ortam / Rahatlama

Son düzenleme:

Düzenlenecek....

Akış Siteleri

Konserler / Canlı Gösteriler

Ellerine sağlık

Dub müzik çalar özellikle iyiymiş. Şarkı ya da albümü flac formatında indiriyor ve içeriği çok geniş 👍
Merhaba indirdiğiniz Flacların spectrumuna baktınız mı? orj hi-resten çevirilmiş flac mı? yoksa mp3 ten çevirme mi iniyor? Şu an kullandığım pc de program mevcut değil.programın adını da hatırlayamadım işin garibi... o yüzden sordum...

Hocam, spektrum analizi yapmayı bilmiyorum açıkçası. Ama kulağım iyidir😁 Albümlerin bir kısmının mp3 ten convert edildiği çok aşikar, boyutları da düşük. Genelde ise loseless olabilir. Erkin Koray 'ın albümlerini bu kadar net hiç dinlememiştim, Cem Karaca da öyle. Sesi sadece yükseltip flac diye yükleyenler de var muhtemelen ama bu iki albüm tınısıyla beni çok etkiledi.

Hocam, spektrum analizi yapmayı bilmiyorum açıkçası. Ama kulağım iyidir😁 Albümlerin bir kısmının mp3 ten convert edildiği çok aşikar, boyutları da düşük. Genelde ise loseless olabilir. Erkin Koray 'ın albümlerini bu kadar net hiç dinlememiştim, Cem Karaca da öyle. Sesi sadece yükseltip flac diye yükleyenler de var muhtemelen ama bu iki albüm tınısıyla beni çok etkiledi.
Beklediğim cevap özelden yazıyorum müsadenle...

Geri