Müzik içerikli m3u listesi

Kapanmaz Hocam Soylerdi Boyle Bir Sey Olsa Latte Hoca
Sanırım kapandı
h ttps://gitlatte.github.io/m3ueditor çalışmıyor
Hem websitesi hali hem de masaüstü veya telefon uygulaması benzeri kısayolu çalışıyor. Sadece URL üreten ve eklentiler için olanları pasif yaptım. Forumda kullanılanları kapatmadım elbette editör, müzik listesi vb rica ederim yani ;))

Hem websitesi hali hem de masaüstü veya telefon uygulaması benzeri kısayolu çalışıyor. Sadece URL üreten ve eklentiler için olanları pasif yaptım. Forumda kullanılanları kapatmadım elbette editör, müzik listesi vb rica ederim yani ;))
Hayirlisi Olsun Hocam

Linkte her hangi bir sorun yok aktif bir şekilde çalışmaktadır @Latte ye tekrar teşekkürler elinden geldiği kadar destek vermektedir hayırlı bayramlar

Çalışanın linki nasıl?

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

3 farklı tarayıcıda denedim açılıyor sizde açılamazken ne hata gösteriyor?
Üstad tarayıcı da açılıyor zaten. :) televizo da ısrar ediyorum ben açması için.

televizoda m3u düzenleyici sayfası neden açılsın ki. Yapmak istediğinizle yaptığınız arasında fark var sanki. Bir yerde konular karıştı sanırım ;))

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-09-17-22-45-110_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-06-09-17-22-45-110_com.ottplay.ottplay.jpg
    210.9 KB · Görüntüleme: 3
televizoda m3u düzenleyici sayfası neden açılsın ki. Yapmak istediğinizle yaptığınız arasında fark var sanki. Bir yerde konular karıştı sanırım ;))
Bende sevgili Koko Kome kardeşimize bunu anlatmaya çalışıyorum :) m3u editor neden televizo da açılsın.

@Koko Kome sizin istediğiniz tam olarak neyi çalıştırmak televizo ile?

Müzik listesini mi yoksa m3u düzenleyici web sitesini açıp liste düzenlemek mi istiyorsunuz?
Eğer sadece müzik listesi ise

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Geri