ismailturret
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Sanırım içinde m3u ibaresi geçen linklere karşı bir refleks oluşmuş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
edit:Sanırım içinde m3u ibaresi geçen linklere karşı bir refleks oluşmuş![]()
Nostalji ve sanat müziği kanalları olursa çok iyi olur teşekkürlerHepinize kolay gelsin
Şöyle muziklerle dolu bir m3u paylasimi yapabilecek ya da hazırda olan liste varmidir
@Latte desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Emeğine sağlık
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Link burda geliştirmeye çalışıyoruz
Güncellemeler devam ediyor
27.05.2025 Salı gunu
26 tane yabancı müzik kanalı eklendi.
**Yeni Eklenen Yabanıcı Müzik Kanalları:** 31/05/2025
29 adet.
- V2Beat Tv
- Parsa TVM20 TV
- Vevo Schlager Pop
- Vevo Pop
- 4 Fun TV
- Kiss TV
- Kuriakos Music
- 30A TV
- Biz Music
- 1 HD Music
- M2 Music
- Circle Country
- Kiss Kiss Italia
- Radio Piter Pan TV
- Ocko Express
- Ocko Gold
- Ocko TV
- NRG 91
- Baraza TV
- Tierra Mia
- Sky Folk
- Radyo Italia TV
- Kronehit TV
- Deejay TV
- Retro Music
- Radio Capital TV
- Q Music NL
- Spirit TV
- Magic TV
Desteklerinizi bekliyorum.
Güzel bir müzik listesi olması ümidiyleEkli dosyayı görüntüle 8423
Aklınıza gelen kanal isimleri varsa bu konuda söylerseniz bulunca ilave yapabilirim.Nostalji ve sanat müziği kanalları olursa çok iyi olur teşekkürler
Nostalji ve sanat müziği kanallari diye geçiyor teşekkürlerAklınıza gelen kanal isimleri varsa bu konuda söylerseniz bulunca ilave yapabilirim.
Belirli bir adı yok mu o kanalların? Yani içerik türü dışında yoksa kanal adı Nostalji ve Sanat Müziği mi?Nostalji ve sanat müziği kanallari diye geçiyor teşekkürler
Nostalji ve sanat müziği diye geciyorBelirli bir adı yok mu o kanalların? Yani içerik türü dışında yoksa kanal adı Nostalji ve Sanat Müziği mi?
Hangi platformda yayın yapıyor bu kanal?
Abi mavi karadeniz , mega tv , tivi türk bunlar müzik yayını yapmıyorlar kaldırın bence ama yinede siz daha iyisini bilirsinizBelirli bir adı yok mu o kanalların? Yani içerik türü dışında yoksa kanal adı Nostalji ve Sanat Müziği mi?
Hangi platformda yayın yapıyor bu kanal?
Bana bir görsel gösterir misiniz böyle bir kanal olduğuna dair ? Hiç duymadım ve baktım yine göremedim o isimde bir kanalı.Nostalji ve sanat müziği diye geciyor
Teşekkürler o içerikleri kaldırdım listeden. Bir iki dakika içinde liste güncellenir.Abi mavi karadeniz , mega tv , tivi türk bunlar müzik yayını yapmıyorlar kaldırın bence ama yinede siz daha iyisini bilirsiniz
Selamlar.Aklınıza gelen kanal isimleri varsa bu konuda söylerseniz bulunca ilave yapabilirim.
Evet yayında sorun var sanırım kendiliğinden düzelebilir.Number 1 dance çalışıyor ama görüntü yok ses te yok yayın mı gitmiş acaba