theperfectstrom
Paylaşımcı
- Konular
- 16
oda olur pc de de kullanıyorum ben o yuzden pratik oluyor.Send files to tv daha guzel bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
oda olur pc de de kullanıyorum ben o yuzden pratik oluyor.Send files to tv daha guzel bence
Bende varTvquickactionspro da losteye eklenebilir fakat apksini bulamadim elinde olan varmi acaba
Atabilir misin hocam ben ve benim gibiler yararlanırBende var
Localsend çok önemli bir uygulama uygulama aktarımı için.Tv box icin cihazda mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar nelerdir,
-Cloudstream
-Tivimate
-Televizo
-Projectivy launcher
-smarttube
-seyirturk
Gerisi icin varsa guzel uygulamalariniz kutuphanelerimizi genislestiriz
Kendi sitesi zaten güncel onu kurmuyorsa başka bir sorun vardır , araştırın derim. Ben dün akşam bir komşuya kurdum sorun olmadı.Dün Dreamstar Nova'ya Seyirtürk'ün kendi sitesinden indirdiğim apk dosyasını kurmak istedim ama cihaz engelledi, uyardı ve kurmadı.
İnattv, Rec vs. kurulumunda böyle bir şey yapmadı.
Var mı çalışan Seyirtürk apk dosyası elinde olan acaba ?
Kullandığınız eklenti isimlerini paylaşırsanız sevinirim , bende kodiyi kullanıyorum severek ama şu anda sadece seyirturk eklentisi var bende...ben 6 yildir KODI uygulamasi kullaniyorum. disarida degisik dillerde biraz arastirmalarim sonucu wold repostory uzantilarina ulastim arastirdikca daha da gelismeler oldu. ben uzun süredir apk li dosyalari indirmiyorum kurmuyorumda iptv oynatici eklentilerlede ugrasmiyorum bunlar sürekli güncelleme alan eklentiler ve yayinlari hic bir zaman randuman vermiyor hep can sikici. alt kisimda resimde de görüldügü gibi her seyi kodi icinden ariyorum ve buluyorum bu eklentilerin güncelleme sorunuda yok otomatik sistem yapmakta. sadece biraz arastirma yaparsaniz sorun kalmaz....
Ekli dosyayı görüntüle 6078
Vavoyu nasıl kurdunuz hocamben 6 yildir KODI uygulamasi kullaniyorum. disarida degisik dillerde biraz arastirmalarim sonucu wold repostory uzantilarina ulastim arastirdikca daha da gelismeler oldu. ben uzun süredir apk li dosyalari indirmiyorum kurmuyorumda iptv oynatici eklentilerlede ugrasmiyorum bunlar sürekli güncelleme alan eklentiler ve yayinlari hic bir zaman randuman vermiyor hep can sikici. alt kisimda resimde de görüldügü gibi her seyi kodi icinden ariyorum ve buluyorum bu eklentilerin güncelleme sorunuda yok otomatik sistem yapmakta. sadece biraz arastirma yaparsaniz sorun kalmaz....
Bir konu açıp detaylandırarak, adım adım nasıl yapıldığını paylaşsanız çok makbule geçer. İnşallah bunun için ayırabilecek zamanınız vardır...ben 6 yildir KODI uygulamasi kullaniyorum. disarida degisik dillerde biraz arastirmalarim sonucu wold repostory uzantilarina ulastim arastirdikca daha da gelismeler oldu. ben uzun süredir apk li dosyalari indirmiyorum kurmuyorumda iptv oynatici eklentilerlede ugrasmiyorum bunlar sürekli güncelleme alan eklentiler ve yayinlari hic bir zaman randuman vermiyor hep can sikici. alt kisimda resimde de görüldügü gibi her seyi kodi icinden ariyorum ve buluyorum bu eklentilerin güncelleme sorunuda yok otomatik sistem yapmakta. sadece biraz arastirma yaparsaniz sorun kalmaz....
Daddylive kurdum. Gerçekten güzel. Kodi için Vavoo bundle adresi varsa atarsan sevinirim.ben 6 yildir KODI uygulamasi kullaniyorum. disarida degisik dillerde biraz arastirmalarim sonucu wold repostory uzantilarina ulastim arastirdikca daha da gelismeler oldu. ben uzun süredir apk li dosyalari indirmiyorum kurmuyorumda iptv oynatici eklentilerlede ugrasmiyorum bunlar sürekli güncelleme alan eklentiler ve yayinlari hic bir zaman randuman vermiyor hep can sikici. alt kisimda resimde de görüldügü gibi her seyi kodi icinden ariyorum ve buluyorum bu eklentilerin güncelleme sorunuda yok otomatik sistem yapmakta. sadece biraz arastirma yaparsaniz sorun kalmaz....
Kodi seyirtürk bundle eklentisini yazarsanız sevinirim...Kullandığınız eklenti isimlerini paylaşırsanız sevinirim , bende kodiyi kullanıyorum severek ama şu anda sadece seyirturk eklentisi var bende...
Seyirtürk var demiştim , neyse google a kaldık galibaKodi seyirtürk bundle eklentisini yazarsanız sevinirim...
ben Xsteam kullanıyorumben 6 yildir KODI uygulamasi kullaniyorum. disarida degisik dillerde biraz arastirmalarim sonucu wold repostory uzantilarina ulastim arastirdikca daha da gelismeler oldu. ben uzun süredir apk li dosyalari indirmiyorum kurmuyorumda iptv oynatici eklentilerlede ugrasmiyorum bunlar sürekli güncelleme alan eklentiler ve yayinlari hic bir zaman randuman vermiyor hep can sikici. alt kisimda resimde de görüldügü gibi her seyi kodi icinden ariyorum ve buluyorum bu eklentilerin güncelleme sorunuda yok otomatik sistem yapmakta. sadece biraz arastirma yaparsaniz sorun kalmaz....
Abi Apk time diye program var orda da güzel program sunuyor apk olarakTv box icin cihazda mutlaka bulundurulmasi gereken uygulamalar nelerdir,
-Cloudstream
-Tivimate
-Televizo
-Projectivy launcher
-smarttube
-seyirturk
Gerisi icin varsa guzel uygulamalariniz kutuphanelerimizi genislestiriz
Linki nedirAbi Apk time diye program var orda da güzel program sunuyor apk olarak
Linki nedir