Münir özkul'un aramızdan ayrılışının 8 senesi

Ama beğenmeyenler var 😀 @Graveworm 😀
Begenmeyenlerde Olabilir.Ben Begeniyorum Mesela,Bir Cok Kiside Begeniyor.BirCok Kisi Begendi Birileri Begenmedi Demek Bence,Yanlıs Olur.Burda Herkesin Gorusu Farklı Olabilir.
Zorla Kimseye Bir Sey Begendirtemeyiz.Herkesin Kendi Bakıs Açısı Farklıdır.
Tek Kelime Allah Rahmet Eylesin Derim.

Ama beğenmeyenler var 😀 @Graveworm 😀

Beğenmiyorum yahu? Zorla mı? ahahahahhahahaha

Begenmeyenlerde Olabilir.Ben Begeniyorum Mesela,Bir Cok Kiside Begeniyor.BirCok Kisi Begendi Birileri Begenmedi Demek Bence,Yanlıs Olur.Burda Herkesin Gorusu Farklı Olabilir.
Zorla Kimseye Bir Sey Begendirtemeyiz.Herkesin Kendi Bakıs Açısı Farklıdır.
Tek Kelime Allah Rahmet Eylesin Derim.

Bak cevap dediğin böyle olur işte.

Beğenmiyorum yahu? Zorla mı? ahahahahhahahaha

Bak cevap dediğin böyle olur işte.
@Graveworm Saol Kardeşim.
Allah Rahmet Eylesin Diyelim.Konu Tatlıya Baglansın @remixtik Kardesim Her İkinizdende Rica Ediyorum.Konu Uzamasın Herkes Fikirlerini Sevgi Saygı Cercevesinde Dile Getirebilir.Saygılarımla.

Münir Özkul un asıl mesleği tiyatro oyunculuğudur, meşhur kavuğun yanılmıyorsam ikinci sahibi idi. Sinema sanırım daha çok ek iş gibi idi onun için. Keşke tiyatro da izleme şansım olsaydı yaşım yetseydi. Allah rahmet eylesin, nurlar içinde olsun.

@Graveworm Saol Kardeşim.
Allah Rahmet Eylesin Diyelim.Konu Tatlıya Baglansın @remixtik Kardesim Her İkinizdende Rica Ediyorum.Konu Uzamasın Herkes Fikirlerini Sevgi Saygı Cercevesinde Dile Getirebilir.Saygılarımla.

Benim kavgam @remixtik ile değil hocam, kendini bilmez bir adamlaydı, o da muhabbeti kesti zaten. O yüzden kafalar rahat. :D

Allah Hepsinden Razi Olsun Bizleri Yeri Geldi Güldürdüler Yeri Geldi Aglatdilar.

Benim kavgam @remixtik ile değil hocam, kendini bilmez bir adamlaydı, o da muhabbeti kesti zaten. O yüzden kafalar rahat. :D
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

Neymiş kavgası benimleymiş !!!! sana boşuna ergen demedim neyse daha fazla uzatma tadımız kaçmasın git kendi bahçende eşelen.

Geri