Münir özkul'un aramızdan ayrılışının 8 senesi

remixtik

Paylaşımcı
Konular
343
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden usta oyuncu Münir Özkul’un aramızdan ayrılışının üzerinden 8 yıl geçti.
Kendisine saygı ve rahmetle anıyorum

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1767611213238.jpg
    FB_IMG_1767611213238.jpg
    60.7 KB · Görüntüleme: 10
3 filmden biliyorum. Başka nerelerde oynadı bilemiyorum. Ama öyle aman aman bir oyuncu değildi gibi geliyor bana. (Umarım linç yemem🤣)

Coşkun Göğen'de 500'den fazla filmde oynamış, ama kimse bana onun iyi bir aktör olduğunu savunamaz hocam. 🤣🤣
İşin hakkıyla yapan birisiydi mesela sizin sinema bakışınızla benimki arasında çok büyük fark var yani tabii fikrinize saygı duyuyorum bu çok ayrı bir şey ama bana kalırsa Coşkun Güven dediğimiz adam iyi bir insan iyi bir işini yapan birisi işin hakkıyla yapar mı yani yapar

İşin hakkıyla yapan birisiydi mesela sizin sinema bakışınızla benimki arasında çok büyük fark var yani tabii fikrinize saygı duyuyorum bu çok ayrı bir şey ama bana kalırsa Coşkun Güven dediğimiz adam iyi bir insan iyi bir işini yapan birisi işin hakkıyla yapar mı yani yapar

Hocam tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben de sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Rahmetle anmanın yanında, benim gözümde vasatın biraz üzerinde Münir Özkul. Ötekine zaten girmiyorum, sapık herif. 🤣🤣

Hocam tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben de sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Rahmetle anmanın yanında, benim gözümde vasatın biraz üzerinde Münir Özkul. Ötekine zaten girmiyorum, sapık herif. 🤣🤣
Yani işte diyorum ya herkesin Fikri düşüncesi farklıdır herkes aynı düşünmek zorunda değil ama mesela önemli olan şu bunu birazdan yazacağım yazıda okursunuz hocam zaten

Peki bu adamı tanıdınız mı ? 200 'e yakın filmi var. Urfalı. Doğduğunda Osmanlı İmparatorluğu halen ayaktaydı.

Images

Türk Sinema"sına Emeği Gecen Aktör"lerden Biriydi.200 Film"de Oynamıs.Hababam Sınıfı Seri"lerinde Onu Mahmut Hoca Rol"unde Tanıdık Sevdik.
Allah Rahmet Eylesin.

Geri