remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Adamın 200 filmi var diyim üstad o senin eksikliğin diyim bak3 filmden biliyorum. Başka nerelerde oynadı bilemiyorum. Ama öyle aman aman bir oyuncu değildi gibi geliyor bana. (Umarım linç yemem)
Adamın 200 filmi var diyim üstad o senin eksikliğin diyim bak
İşin hakkıyla yapan birisiydi mesela sizin sinema bakışınızla benimki arasında çok büyük fark var yani tabii fikrinize saygı duyuyorum bu çok ayrı bir şey ama bana kalırsa Coşkun Güven dediğimiz adam iyi bir insan iyi bir işini yapan birisi işin hakkıyla yapar mı yani yaparCoşkun Göğen'de 500'den fazla filmde oynamış, ama kimse bana onun iyi bir aktör olduğunu savunamaz hocam.![]()
İşin hakkıyla yapan birisiydi mesela sizin sinema bakışınızla benimki arasında çok büyük fark var yani tabii fikrinize saygı duyuyorum bu çok ayrı bir şey ama bana kalırsa Coşkun Güven dediğimiz adam iyi bir insan iyi bir işini yapan birisi işin hakkıyla yapar mı yani yapar
Yani işte diyorum ya herkesin Fikri düşüncesi farklıdır herkes aynı düşünmek zorunda değil ama mesela önemli olan şu bunu birazdan yazacağım yazıda okursunuz hocam zatenHocam tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben de sizin görüşünüze saygı duyuyorum. Rahmetle anmanın yanında, benim gözümde vasatın biraz üzerinde Münir Özkul. Ötekine zaten girmiyorum, sapık herif.![]()
Aman aman bir oyuncu değil dediğin adamın bir sahnesi3 filmden biliyorum. Başka nerelerde oynadı bilemiyorum. Ama öyle aman aman bir oyuncu değildi gibi geliyor bana. (Umarım linç yemem)
Aman aman bir oyuncu değil dediğin adamın bir sahnesi
Hüseyin Peyda sigarayı tutuşu efsaneydi.Peki bu adamı tanıdınız mı ? 200 'e yakın filmi var. Urfalı. Doğduğunda Osmanlı İmparatorluğu halen ayaktaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 18451
Mesela sizin iyi oyuncu dediğiniz kişiler kim?3 filmden biliyorum. Başka nerelerde oynadı bilemiyorum. Ama öyle aman aman bir oyuncu değildi gibi geliyor bana. (Umarım linç yemem)
Mesela sizin iyi oyuncu dediğiniz kişiler kim?
Biz Türk ismi istiyoruz sendenTürk bir içerik tüketmiyorum hocam. Eskilerde sürekli aynı roller olur zaten. Yabancı olarak Jack Nicholson, Al Pachino, Anthony Hopkins, Heath Ledger, Tom Hanks, Joaquin Phoenix daha da sayabilirim.
Biz Türk ismi istiyoruz senden
Madem öyle izlemediğin biri hakkında niye aman aman bir oyuncu değil diye fikir üretiyorsun.
Haklısın kabahat bende senin gibi gülücük atan atarlı giderli ergenle muhatap oldum.Üretirim hocam. Sana hesap mı vereceğim, hayırdır? Daha dediğimi anlayamadan bana laf yetiştirmeye çalışma. Iyi forumlar.