Motorine yine zam depoları doldurun

remixtik

Paylaşımcı
Konular
94
Yine zam 1.78 TL

Ekli dosyalar

• IMG_20251120_120902.png
    IMG_20251120_120902.png
    464 KB · Görüntüleme: 19
Ben 2.50TL diye duydum

Ya direkt 100 ya da 200 TL olsun çevreye hava temizliğine filan katkı olur, böyle fiyat olunca bu kadar liralık alıyorum hep diyemiyor artık kimse 😂

Epey oldu benzin / dizel zamlarından etkilenmiyorum artık, darısı herkesin başına ;)

Evde mi şarj ediyosun abi eğer öyleyse faturaya ne kadar bi yansıma oluyor ?
Evde ediyorum evet, ama biraz anneme gidiyorum biraz işyeri öyle paylaştırıyorum, yoksa 5000 sınırını çabuk geçerim, zaten 2026 da 4000 e inecek sınır, sonrası riskli boşuna bi ton para vercez , ondan sonrada tasarruf diye aldığımız elektriklinin anlamı kalmıyor ;)

Bu arada ev faturası için 400-500 anca fazlası var...

Evde ediyorum evet, ama biraz anneme gidiyorum biraz işyeri öyle paylaştırıyorum, yoksa 5000 sınırını çabuk geçerim, zaten 2026 da 4000 e inecek sınır, sonrası riskli boşuna bi ton para vercez , ondan sonrada tasarruf diye aldığımız elektriklinin anlamı kalmıyor ;)

Bu arada ev faturası için 400-500 anca fazlası var...
Baktılar içten yanmalı motorlu araçlar yerine elektrikli tasarruflu oluyor diye herkes onu tercih etmeye başladı bu yüzden fişini çektiler ben daha içten yanmalı motor tam çevre düşmanı benzin lpg ile yoluma devam ediyorum. :D

Lpg, bir taksici abimiz tarafından yapılan sanayi tüplü aracı sayesinde otomobil firmaları tarafından keşfedildi, sulu arabayı düzenek yapmış olan taksici abiyi (varsa tabii) bulmasalar bari yoksa su fiyatları 🤣

Ben hep 50 liralık alıyom diyenler ne yapıyor şimdi acaba gerçekten üzücü bi durum

Geri