Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
TabanvayEpey oldu benzin / dizel zamlarından etkilenmiyorum artık, darısı herkesin başına![]()
Evde mi şarj ediyosun abi eğer öyleyse faturaya ne kadar bi yansıma oluyor ?Epey oldu benzin / dizel zamlarından etkilenmiyorum artık, darısı herkesin başına![]()
Kesin arabayı sattıEvde mi şarj ediyosun abi eğer öyleyse faturaya ne kadar bi yansıma oluyor ?
Evde ediyorum evet, ama biraz anneme gidiyorum biraz işyeri öyle paylaştırıyorum, yoksa 5000 sınırını çabuk geçerim, zaten 2026 da 4000 e inecek sınır, sonrası riskli boşuna bi ton para vercez , ondan sonrada tasarruf diye aldığımız elektriklinin anlamı kalmıyorEvde mi şarj ediyosun abi eğer öyleyse faturaya ne kadar bi yansıma oluyor ?
Baktılar içten yanmalı motorlu araçlar yerine elektrikli tasarruflu oluyor diye herkes onu tercih etmeye başladı bu yüzden fişini çektiler ben daha içten yanmalı motor tam çevre düşmanı benzin lpg ile yoluma devam ediyorum.Evde ediyorum evet, ama biraz anneme gidiyorum biraz işyeri öyle paylaştırıyorum, yoksa 5000 sınırını çabuk geçerim, zaten 2026 da 4000 e inecek sınır, sonrası riskli boşuna bi ton para vercez , ondan sonrada tasarruf diye aldığımız elektriklinin anlamı kalmıyor
Bu arada ev faturası için 400-500 anca fazlası var...
Tahmin ettim önceden golf vardı şimdi yakıt derdinden kurtuldum deyince elektrikli araca geçtiğini düşündüm ki öylede olmuş.Kesin arabayı sattı![]()
Yakında bisiklet dolacak ondan da vergi alırlarTahmin ettim önceden golf vardı şimdi yakıt derdinden kurtuldum deyince elektrikli araca geçtiğini düşündüm ki öylede olmuş.![]()
Elektrik zam görmüyor mu?Epey oldu benzin / dizel zamlarından etkilenmiyorum artık, darısı herkesin başına![]()
Onlar hala aynı, 50 lirayla bakkala gidip geliyorlarBen hep 50 liralık alıyom diyenler ne yapıyor şimdi acaba gerçekten üzücü bi durum
Hocam 50 lirayla bakkala da gidilmiyor artıkOnlar hala aynı, 50 lirayla bakkala gidip geliyorlar
Ben sattım arabayı, bakkala söylüyorum getiriyorHocam 50 lirayla bakkala da gidilmiyor artıksöylenecek çok şey varda neyse havalar soğudu
![]()
Hocam araba olsa bi dert olmasa bi dert ne diyelim artıkBen sattım arabayı, bakkala söylüyorum getiriyor![]()