☪️🅿️ Mor Poco ⚽ [ Birleşti ] ⚽

Şu işi sanat seviyesinde yapıyorsunuz arkadaşlar. Eskinin Ares limewire emekçisi kardeşlerimizin azmini görüyor , en kalbi duygularımla sizleri selamlıyorum,😇

Anonim ⚽ Hazır M3U ⚽ sadece B1 ve B2 grubun olduğu taraftar ⚽ için hazırlanan dosyamızı playerinize yükleyip izleyebilirsiniz.
Herkese hayırlı olsun.. Şimdiden Neşeli Canlı bir sezon geçirmeniz dileklerimle.. İyi seyirler olsun...

Kısa Linkler

Old Version SSiptv smart Tv için ⫸

New Version ⫸

New Version ⫸

New Version Update ⫸ 05/08/2025

8 Ağustos cuma 21:30 için TEST yayın sonrası geliştirme güncellemeleri yapılacak
Taraftarlarımıza duyurulur İyi seyirler dileriz herkese ...
Eline emeğine sağlık @birdirbir usta

Selamünaleyküm arkadaşlar bir sorunum var tvbox cihaz kullanıyorum cihazım 4k ancak 3840×2160 kalitedeki yayınlar titreyerek akıyor acaba bir ayarmı yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Selamünaleyküm arkadaşlar bir sorunum var tvbox cihaz kullanıyorum cihazım 4k ancak 3840×2160 kalitedeki yayınlar titreyerek akıyor acaba bir ayarmı yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Cihazınız nedir ?

3840*2160 yayın 4k üstü yayınlara uygun 100 hearz ve üstü tv olması gerekir yada HDMI 8k kaliteli kablo alınması kaliteli izlenir ayrıca HDMI TV giriş yerleri değiştirerek deneyiniz
Düzelme olmazsa tek çare 100-144 hearz TV uygun fiyata bulabilirsiniz Bilginize

3840*2160 yayın 4k üstü yayınlara uygun 100 hearz ve üstü tv olması gerekir yada HDMI 8k kaliteli kablo alınması kaliteli izlenir ayrıca HDMI TV giriş yerleri değiştirerek deneyiniz
Düzelme olmazsa tek çare 100-144 hearz TV uygun fiyata bulabilirsiniz Bilginize
Teşekkürler

Anonim ⚽ Hazır M3U ⚽ sadece B1 ve B2 grubun olduğu taraftar ⚽ için hazırlanan dosyamızı playerinize yükleyip izleyebilirsiniz.
Herkese hayırlı olsun.. Şimdiden Neşeli Canlı bir sezon geçirmeniz dileklerimle.. İyi seyirler olsun...

Kısa Linkler

New Version ⫸

New Version ⫸

8 Ağustos cuma 21:30 için TEST yayın sonrası geliştirme güncellemeleri yapılacak
Teşekkür ustad

Kısa Linkler

New Version ⫸

New Version ⫸

Morlarin 1ve2 var diğer kanallar eklenicekmi

Kısa Linkler

New Version ⫸

New Version ⫸

New Version Update ⫸ 09/08/2025

Geliştirme güncellemeleri yapıldı. Listenizi güncelleyebilirsiniz.

Güncelleme sonrası Listenizi yenilemeyi unutmayınız. İyi seyirler herkese ;)

Geri