1907Serhan
Üye
- Konular
- 0
Teşekkür ederim36 mb lık dosya yokki paylaşımlarımda. tek id icin 32/64 bit core versiyonlarını ,m3u listesi için ace stream media indirip kullanabilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim36 mb lık dosya yokki paylaşımlarımda. tek id icin 32/64 bit core versiyonlarını ,m3u listesi için ace stream media indirip kullanabilirsiniz.
Beşiktaş maçını tv de takılı olan mi stick 4k' da sorunsuz takılmadan izledim.Maç izlemek için süper bir uygulama ve liste tavsiye ederim.
Uygulamalara karışmam ben@theperfectstrom sizi de Acestream çözüm ortağı olarak eklemeliler foruma
Diğer uygulamalara "tu kaka" yapmayı unutmayın ama adet bozulmamalı)
konuda ilaçlı link var siz orjinalini yüklediyseniz olmaz onu kaldırmanız gerekli. kendim kullanıyorum şu an donmasız takılmasız.Kusura bakmayın apk yı ben göremiyorum sanırım pc için olan mı bu
Edit:64 olanı kurdum bu ekranı geçemiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 3215
Eyvallah emeğine sağlık. bende şimdi baktım ses kayması mevcut. yayındandır sanırım.Derbiyi bundan izledim ben sorunsuz.Abi emeğine sağlık bugün bir deneyim bakalım neyin nesi dedim ve biraz kullandım sonrasında gidip acestream id çekmekle uğraşmamak için tool kodladım.Emeğine sağlık program gerçekten güzel ve yayınlar cam gibi sadece pcde kullanırken neden bilmiyorum ama ses kayması var ama telefonda bi sorun yaşamadım ya da farkına varmadım.
Bunları da buraya bırakayım
beIN SPORTS HD 1 [TR]: 118416583faa3fb4f03800173429b6b844b43a52
beIN SPORTS HD 1 [TR]:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
--------------------------------------------------
beIN SPORTS HD 2 [TR]: 48bee10b883f17c7186d60f1e8022dca0ba41a05
beIN SPORTS HD 2 [TR]:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
beIN SPORTS HD 3 [TR]: ed81c333815247536edfcdb2755147e8c4144d62
beIN SPORTS HD 3 [TR]:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
beIN SPORTS HD 4 [TR]: 7683cd0cbacf55fa8b39c363219ffba1bc47cf9d
beIN SPORTS HD 4 [TR]:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Scanned with by patr0n AceStream ID Scraper
aynen öyle abi localde vlc ile açılıyor hem pcde hem telefonda vlcde sorunsuz çalışıyor ama pcde acestream açık olması gerekiyor. Bu m3u mevzusunu nasıl yapacağım abi yüklenmiyo ace içine harici player ile mi oynatacağım bunu ?Eyvallah emeğine sağlık. bende şimdi baktım ses kayması mevcut. yayındandır sanırım.Derbiyi bundan izledim ben sorunsuz.
content id ler hep aynı zati.onların altında verdiklerin ace stream'ın local de vlc ye aktardığı linkler doğru anlamışım demi![]()
orjinal sürümde reklam basıyor belli bir süre sonra ace stream media kurucaksın. android için.@theperfectstrom abi bu arada bu m3u nereye eklenecek çünkü acestream içine eklenmiyor ya da ben farklı sürüm kurdum ondan kaynaklı. Ben playstore üzerinden orijinal sürümü kurdum fark eder mi ?
Abi ben onu reklamsız yaptım reklam çıkmıyor. O zaman ace stream media yükleyim o m3u açıyor değil mi doğru anladım.orjinal sürümde reklam basıyor belli bir süre sonra ace stream media kurucaksın. android için.
linkleri var konuda yanlış hatırlamıyorsam.
evet şimdi denedim.media da göz at diyince m3u listesini seçebiliyorsun. liste için yukarıda en soldaki simgeye basıyorsunAbi ben onu reklamsız yaptım reklam çıkmıyor. O zaman ace stream media yükleyim o m3u açıyor değil mi doğru anladım.
Bak bu attığım listede match 1 2 3 kanalları var adamlar bir yayın basıyorlar cam gibi genelde de büyük maçlarda bizimkileri veriyorlar..Ruslar bu konuda gerçekten iyi.zati program da rus.evet şimdi denedim.media da göz at diyince m3u listesini seçebiliyorsun. liste için yukarıda en soldaki simgeye basıyorsun
evet şimdi denedim.media da göz at diyince m3u listesini seçebiliyorsun. liste için yukarıda en soldaki simgeye basıyorsun
ace stream media indirdim listeyide indirip deneyim haber vereyim abiBak bu attığım listede match 1 2 3 kanalları var adamlar bir yayın basıyorlar cam gibi genelde de büyük maçlarda bizimkileri veriyorlar..Ruslar bu konuda gerçekten iyi.zati program da rus.
aynen match futbol 1-2-3 denk geldim ben bi kaç kere bizim yayınları veriyorlardı.Abi önerdiğin kanal hangisi tam ismi ne match futbol 1 2 3 falan var bunlar mı ? Burada tr maç yayınları hangisinde oluyor var mı öyle bir şey.
abi bide şey soracağım bu ace media için normal ace stream yüklü olmak zorunda değil mi ?aynen match futbol 1-2-3 denk geldim ben bi kaç kere bizim yayınları veriyorlardı.
yok hayır media yuklu olsa yetiyor.vlc yüklüdür zaten.abi bide şey soracağım bu ace media için normal ace stream yüklü olmak zorunda değil mi ?