twiliqht
Üye
- Konular
- 6
sonuç?daha önce yüklü farkı bir versiyon var ise yapabilir. 32/64 bit seçiyor olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sonuç?daha önce yüklü farkı bir versiyon var ise yapabilir. 32/64 bit seçiyor olabilir.
aslında cevabı verdimsonuç?
ilk defa kurdumaslında cevabı verdim
farklı versiyon var ise kaldırın.32/64 bit indirme seçenekleri konuda mevcut indirip deneyiniz.
neyse önemli değil zahmet verdimilk defa kurdum
neyse önemli değil zahmet verdim
tamam deneyeyimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bunu denermisiniz?
bu oldu teşekkür ederim zahmet verdimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bunu denermisiniz?
rica ederim.takıldığınız yer olursa konuya göz atınız. mutlaka çözüm paylaşılmıştır.bu oldu teşekkür ederim zahmet verdim
belli bir süre sonra devam etmek için tarife planını etkinleştirmeniz gerekiyor yazısı çıkıyor ve yayını kapatıyorrica ederim.takıldığınız yer olursa konuya göz atınız. mutlaka çözüm paylaşılmıştır.
live kısmından girdiyseniz onu yapıyor. ace-player-channels m3u yu indirip açtığınızda sorunsuz çalışıyor.belli bir süre sonra devam etmek için tarife planını etkinleştirmeniz gerekiyor yazısı çıkıyor ve yayını kapatıyor
tamam bakayımlive kısmından girdiyseniz onu yapıyor. ace-player-channels m3u yu indirip açtığınızda sorunsuz çalışıyor.
dediğiniz yeri bulamadımlive kısmından girdiyseniz onu yapıyor. ace-player-channels m3u yu indirip açtığınızda sorunsuz çalışıyor.
İndirdiğiniz m3u dosyasına tıklayın dosya yöneticisinden açılır liste sağ üstten kanal sıralamasınıda bulabilirsiniz.tamam bakayım
m3u indireceğim yeri göremedimİndirdiğiniz m3u dosyasına tıklayın dosya yöneticisinden açılır liste sağ üstten kanal sıralamasınıda bulabilirsiniz.
direkt live tv geliyor bendeİndirdiğiniz m3u dosyasına tıklayın dosya yöneticisinden açılır liste sağ üstten kanal sıralamasınıda bulabilirsiniz.
konudaki ilk mesajın en altında ekli görmediniz sanırım yinede ekliyeyim buraya.m3u indireceğim yeri göremedim
36 mb lık dosya yokki paylaşımlarımda. tek id icin 32/64 bit core versiyonlarını ,m3u listesi için ace stream media indirip kullanabilirsiniz.Mi box için 36 mb olan hangisi oluyor acaba yardımcı olabilcek varmı
kusura bakmayın gözden kaçırmışımkonudaki ilk mesajın en altında ekli görmediniz sanırım yinede ekliyeyim buraya.