Mor kanallar için Ace stream.android,windows,mac çalışır.(program indirme linkleri ve playlist konuya eklendi.)

ilk mesaja m3u listesini ekledim.ace player ile açınca liste otomatik geliyor.(ace stream arka planda açık olacak)
Play Store ile Ace Stream kurdum.
Eklediğiniz dosyayı telefona indirip cihaza gönderdim.
Dosya yöneticisinden direkt tıklayınca açmadığı için birlikte aç ile Ace Stream'i seçtim. Yüklemesini bekledim ama Can not play playlist uyarısı verdi.

@theperfectstrom telefon ile bağlandım kod ile. Dosyayı oradan seçip deniyorum bu sefer de the file is not supported diyor.

Boxtan kaldırmıştım.
Bunu telefona yükledim ve ekteki listeyi açtı evet.
Box cihazda da çalışır mı acaba onda da denediniz mi aynı versiyonu?
Şimdi mi stick 4k da denedim.Enteresan bir şekilde live tv kısmında kumandada ok e ye basınca sağ altta new kısmına tıkladım 2246 tane kanal çekti listeye. ve açılıyorlar :) benim attığım listeye gerek kalmadı.nerden o listeyi çekti gerçekten hiç bir fikrim yok :)

Şimdi mi stick 4k da denedim.Enteresan bir şekilde live tv kısmında kumandada ok e ye basınca sağ altta new kısmına tıkladım 2246 tane kanal çekti listeye. ve açılıyorlar :) benim attığım listeye gerek kalmadı.nerden o listeyi çekti gerçekten hiç bir fikrim yok :)
Liste cekme nasıl oldu? Onu yapamadım

hocam günaydın hangi dosya tum kanallar bu m3u yu nasıl eklediniz box da tam olarak yazabılrmısın

Konuyu yeni gördüm 5 sayfa olmuş ve farklı sorularla devam ve ediyor konuyu açan arkadaşa @theperfectstrom a ve konu bilen cevap veren arkadaşlara tşk.ederim. Teknoloji,yazılım,pc, android. vs.bilenler için sorun yok uygulamanın adını aldımı gerisi onun için oyuncakğı ama birde uygulama yabancı kelimeler yabancı konunun kendisi tam yabancı ama oda yapmak kurmak istiyor.Ben ve benim gibi birçok kişi @Sinetech arkadaşımızdan (ayrıca tşk. ederim)tv. box konusunda çok şey öğrendik. @Sinetech arkadaşımız böyle (bu konu dns konusu ıptv m3u konusu vs.) karışık konularda kendi bilgisi dahilinde videolar hazırlasa ne iyi olurdu.

1. Ace Stream'e Giriş.

Ace Stream, popüler BitTorrent teknolojisinin üzerine inşa edilmiş 'merkezi olmayan' bir P2P akış protokolüdür. Canlı yayınları ve isteğe bağlı ses / video içeriğini yayınlamanıza olanak tanır. Canlı spor etkinliklerini yayınlamak ve kapsamlı cihaz uyumluluğu için oldukça popülerdir.

Akış için kullanırken, eşlerden video içeriği indirirken aynı anda aynı videoyu diğer eşlere yüklüyorsunuz. Bu yaklaşımı kullanmak, daha az arabelleğe alma ile yüksek kaliteli akış sağlamanıza yardımcı olur.

Kısa bir geçmiş:

2013'te kurulan Ace Stream (eski TorrentStream), canlı video akışı projesinden kapsamlı bir multimedya platformuna dönüştü. 2022'de Ace Network'ü ve diğer blok zinciri tabanlı hizmetleri başlattı. Ace Media Hub ve ilgili ürünler 2023'te bunu takip etti ve 2023'ün ortalarında tamamen merkezi olmayan bir platforma yol açtı.

Ace Stream'in yasal olup olmadığını da merak ediyor olabilirsiniz.

DMCA yönergeleriyle uyumlu olan P2P teknolojisini kullanır - bu, kullanıcıların içeriği barındırmak zorunda kalmadan yayınlamasına olanak tanır. Ancak, telif hakkıyla korunan içeriğe izinsiz erişmek için kullanmak gerçekten de yasal sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, her zaman yerel telif hakkı yasalarını anlamanızı ve bunlara uymanızı öneririz.

Ace Stream nasıl çalışır?

Ace Stream, akışların yükünü dağıtan bir P2P ağı oluşturmak için BitTorrent teknolojisini kullanır. Bu Ace ağının bir kullanıcısı olarak, canlı yayınları diğer eşlere yayınlamak için bir "kaynak düğüm" olarak hareket ediyorsunuz. Bu, istikrarlı ve güvenilir akışa yol açan "olağan merkezileştirme sorunlarının" ele alınmasına yardımcı olur.

Sunucu: Merkezi bir sunucu, ilk BitTorrent protokolü el sıkışması için bir dizin görevi görür. Bu sunucu, merkezi akış hizmetlerinde olduğu gibi doğrudan bir "sunucu" değildir, bunun yerine bir "torrent izleyicisine" benzer şekilde işlev görür.

P2P Ağı: BitTorrent protokolü bağlandığında, canlı akışı yayınlayan bir kaynak düğüm (Ace Stream uygulamanız) ile eşler arası bir ağ oluşturulur.

Kaynak Düğüm: Bu, diğer eşlere akışın parçalarını sağlayan bir "tohum" olarak hareket eden cihazınızdır.

Akranlar: Bunlar, uygulamaları aracılığıyla akışa bağlanan diğer kullanıcılardır (istemciler). Akışın parçalarını kaynak düğümden veya diğer eşlerden alabilirler.

İzleyiciler: P2P ağı üzerinden paylaşılan içeriği alan cihazlar.
Ekli dosyayı görüntüle 1313

2. Ace Stream Kullanmanın Faydaları.

Aşağıda, onu kullanmanın bazı faydalarının bir listesi bulunmaktadır.

Azaltılmış Tamponlama: Dağıtılmış "P2P" akış ile talep ettiğiniz içerik daha hızlı yüklenir ve kesintisiz olarak yayınlanır.

Çok Fonksiyonlu HD Oynatıcı: Ace Stream'in oynatıcısı (VLC tabanlı) çeşitli video formatlarını ve çözünürlüklerini destekler. Ayrıca VLC ve MX Player gibi diğer oynatıcılarla sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Çok yönlülük: Daha önce de belirtildiği gibi Ace Stream canlı spor etkinlikleri için tercih ediliyor. Ancak çapraz platform desteği ile film, dizi ve daha fazlasını da izleyebilirsiniz. Ayrıca, akıllı Android TV'nizle yapılandırabilirsiniz (talimatlar aşağıda).

Yayın (Akış): Motor aracılığıyla canlı yayınlar yapabilirsiniz. Bu motor, videoyu başkalarının bağlanması için P2P akışına dönüştüren bir "kaynak düğüm" işlevi görür.

Medya Kataloğu: Çeşitli akışlara kolayca göz atmanıza ve izlemenize olanak tanıyan organize bir kanal ve isteğe bağlı içerik koleksiyonu.

Platformlar Arası Uyumluluk: Windows, Linux ve Android (akıllı telefonlar ve TV) için kullanılabilir ve cihazlar arasında sorunsuz akış için Kodi'ye entegre edilmiştir.

Geliştiriciler için API: Motor, geliştiricilerin kullanabileceği bir HTTP API sağlar. Bu API, geliştiricilerin Ace Stream'in P2P ağına erişmesine, oynatmayı başlatmasına ve içerik aramasına olanak tanır.

3. Ace Stream ile nasıl başlanır?

adresine gidin ve

Platformunuzu bulun (Windows, Android ve Linux tarafından desteklenir)

Doğru Ace Stream Engine'i indirin ve kurun.

Yüklendikten sonra otomatik olarak açılacaktır. Ya da uygulamayı başlatmak için web tarayıcınıza yazabilirsiniz. Arka planda çalıştığından emin olun.

Motoru yapılandırmak için alttaki küçük simgeye sağ tıklayın ve "Seçenekler "i seçin.

Burada HD Seçeneklerini yapılandırabilir, örneğin farklı cihazlarda akışı iyileştirmek için VOD arabelleği ve Canlı arabellekler için parametreleri değiştirebilirsiniz. Ayrıca önbellek sürücüsünü değiştirebilir, indirme/yükleme limitlerini ayarlayabilir veya akışınıza bir şifre verebilirsiniz.

Ace Stream nasıl kullanılır?

Oynatıcıyı başlatın.

Acestream motoruna gidin.

"Open Ace Stream Content ID" aracılığıyla bir İçerik Kimliği veya bağlantı girin.

Dosya Aç'a basın. Ve akışa başlamak için Oynat'a (AcePlayer HD'de) basın.
Ekli dosyayı görüntüle 1314

ilaçlı indirme linkleri için tıklayınız.
https://forum.sinetech.tr/konu/ace-...r-android-windows-mac-calisir.1032/post-10292
Mobilde dosya sece basıp isaretliyorum dosyanızı hata verior

b.sports haberacestream://47c1b3a68d03bd190fed521d144ad08fa0f195f3
b.sports 1
118416583faa3fb4f03800173429b6b844b43a52
b.sports 2
acestream://48bee10b883f17c7186d60f1e8022dca0ba41a05
b.sports 3
acestream://ed81c333815247536edfcdb2755147e8c4144d62
b.sports 4
acestream://7683cd0cbacf55fa8b39c363219ffba1bc47cf9d
Ben bunları kullanıyorun

şimdi bende live tv 1 kez geldi sornası gelmedi bunu bugun çözebılırız burda olan arkadaşlar ıle tum kanalları ace de açabılmelıyız box da çözum ıçın deneyip bulalım

Liste cekme nasıl oldu? Onu yapamadım
anladığım kadarı ile bu paylaşım yaptığım ace player media programları tel de ayrı boxda ayrı gözüküyor.
telde liste için new kısmı yok mesela.box ta live tv nin altında new kısmı var oraya tıklayınca biraz bekletip kanal listesini kendi çekiyor.
şimdi şöyle birşey denedim paylaştığım ''ace-player-channels.m3u'' (ilk konuya ekli,bu konuyada ekliyorum) dosyayı stick e local files (send file to tv de olur) programı ile gönderdim.dosya yöneticisi ile ace stream media ile aç dedim liste açıldı.

Ekli dosyalar

• ace-player-channels.m3u
    15.1 KB · Görüntüleme: 30
Ace stream da oynatabileceğiniz content id leri ise
adreslerinde kanal adını yazarak bulabilirsiniz. iyi seyirler.
M3u listesi için teşekkürler hocam istediğin kanal elinin altında olmuş.Bu Live Tv tuşu nerede mi stick 4k bulamadım🙂 rica etsem ufak bir resim atma şansın var mı acaba?

M3u listesi için teşekkürler hocam istediğin kanal elinin altında olmuş.Bu Live Tv tuşu nerede mi stick 4k bulamadım🙂 rica etsem ufak bir resim atma şansın var mı acaba?
Şu an için resim atma şansım yok.mi stickteki live tuşu değil porgramın içindeki orda bi yanlış anlaşılma olmuş.
ace stream media programının içinde sağda live tv nin içinde alta solda new olarak çıkıyor.oraya tıklayınca biraz bekletip kendi liste çekiyor biryerlerden ama nerden olduğunu bende bulabilmiş değilim.

konuyu tamamen çözdüm android box konusunda 2 yöntemi de size anlatıcam karar sizin 1.yöntem @theperfectstrom un modlu ace stream apk sını indiriyoruz livetv ye basınca ortaya basın aşagıdakı new e basınca tüm kanallar geliyor ızlemek dersenız izlersiniz 2.yöntem m3u yu indirip ace ıle açarsanız da kanal açılıyor sonrasında ortaya abasıp en ust de koyu kutuya basarsanız tum kanallar çıkıyor degiştirmek için

konuyu tamamen çözdüm android box konusunda 2 yöntemi de size anlatıcam karar sizin 1.yöntem @theperfectstrom un modlu ace stream apk sını indiriyoruz livetv ye basınca ortaya basın aşagıdakı new e basınca tüm kanallar geliyor ızlemek dersenız izlersiniz 2.yöntem m3u yu indirip ace ıle açarsanız da kanal açılıyor sonrasında ortaya abasıp en ust de koyu kutuya basarsanız tum kanallar çıkıyor degiştirmek için
Emeğine sağlık Azmin zaferi ;)

Şu an için resim atma şansım yok.mi stickteki live tuşu değil porgramın içindeki orda bi yanlış anlaşılma olmuş.
ace stream media programının içinde sağda live tv nin içinde alta solda new olarak çıkıyor.oraya tıklayınca biraz bekletip kendi liste çekiyor biryerlerden ama nerden olduğunu bende bulabilmiş değilim.
Cektigi liste belli bir süre izleyince para istiyor bilginize. Sizin verdiğiniz listede sorun yok gayet güzel çalışıyor.

Liste f dosya yöneticisinde Acestream engin ile aç dediğimde şöyle bir yazı geliyor hocam;
Unspported content type : playlist

Acaba formatımı okumuyor. Anlamadım bende neyse sorun yok ellere listeden girilebilir teşekkürler.

Geri