Yardım Modem tavsiyesi

Modemden ethernet bağlantı yapamadım müşteri hizmetlerini aradım görmüyor dedi baika cihazla deneyin dedi görmedi modem değiştirip deneyin dedi sizce modemde bozukluk olabilirmi arkadaşlar

Cat kablosu arızalı olabilr mi ? Başka bir kablo ile denediniz mi.

Yarın Fiber'e geçiyorum. Bugün taahhüt yeniledim Hiber için sonra fiber'e geçiş istedim. Yeni taahhüt'üm bitene kadar modem kirası almayacaklarmış sonra aylık kira alacaklarmış. Telekom'un modemini beğenmez isem Keenetic alayım diyorum.

Cihaz wifi 6 gösteriyor fakat gerçekten wifi 6 mı ayrıca bu cihaza bu parayı vermek mantıklı mı ?

Benim de mesh sistemi geldi, bakalım attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya, hanımdan yiyeceğimiz azara 😁 değecek mi1000080416

Ev büyük galiba :)
Yok hocam, orta da, duvarlar hazır beton. Tam bir sinyal kesici
Bu arada, cihazı kurdum. Tek yetecekmiş, en kör noktada bile salondaki ana routera bağlanıyor ve 450-470 arası hız veriyor

Son düzenleme:
Bende Keenetic Extra DSL (KN-2112) modem kullanıcısıyım çok memnunum. Tavsiye ederim. Yaklaşık 3 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
Aldım hocam gözle görülür düzelme var ama ethernet bağlanmadı

Hocam DSL'mi kuramadınız yoksa dsl kurdunuz ethernetten internete mi çıkamıyorsunuz
Kurdum hocam wifi aktif kullanıyorum fakat etherneti görmüyormuş başka bi ayarmı vardı dedim de müşteri hizmetleri de görmüyor dedi onlar yapardı herhalde

Diğer modemde ethernet bağlantısı varsa bu modemdede sorun olmaz.İlkez duydum ,bir modemin etherneti olup ethernet görmediğini.Aldığınız modem değil mi?Birde accespoint gibi modem benzeri keeneric sinyal dağıtıcıları da var.Kutuda DSLyazması lazım
Müşteri hizmeti dediğiniz iss mi? Yoksa keeneric mi acaba?
Bende 2 TV ,1 box ve bir PC ethernetle bağlı TV biri adsl modemi accespoint yaptım hız düşmedi bile.

Son düzenleme:
Diğer modemde ethernet bağlantısı varsa bu modemdede sorun olmaz.İlkez duydum ,bir modemin etherneti olup ethernet görmediğini.Aldığınız modem değil mi?Birde accespoint gibi modem benzeri keeneric sinyal dağıtıcıları da var.Kutuda DLS yazması lazım
Müşteri hizmeti dediğiniz iss mi? Yoksa keeneric mi acaba?
Bende 2 TV ,1 box ve bir PC ethernetle bağlı TV biri adsl modemi accespoint yaptım hız düşmedi bile.
Dsl modem ve keenetic kendisini aradım direk

Diğer modemde ethernet çalışıyorsa kablodan değildir bence.
1-Modem ayarlarıdan,İnternet başlığı altında Ethernet kablosu yazıyor oraya bir bakın birde bağlandığınız cihaz bazen modeme tanıtımda isteyebilir.Orayı az kurcalayın olmuyorsa silebilirsiniz orayı yine.
2-Ağlarım ve Wifi istemci llstesinde o ethernet bağlı olan TV,pc veya box neyse,Ekleyin izin vermeyi deneyin birde
3-Son yazılım verildiyse yükleyin modem kendini yeniden başlayacaktır tekrar bakın.
4-İss servis sağlayıcınızıda arayın durumdan haberdar edin
En son olmuyorsa Modemde bir sorun varsa değişim isteyin.Umarım halledersiniz.Cihaz da çok yazılımsal şey olduğundan ben olsam kurcalardım belki biryeri bir tık istiyor.k.g

Arkadaşlar hepinize Teşekkür ederim ama benim hatammış fark edemedim bende diyorum bu neden ince meğer yanlış kabloyu telefon hat kablosunu takıyormuşum ethernet kablosunu gördüm taktım oldu hata bendenmiş kusura bakmayın çok cahil hissettim şuan kendimi

Geri