Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Her platformda arayüz geliştirmek falan iskence diye biliyorum yani frontend backend diye herşey ikiye ayrılır benim için eklenti yapman daha mantıklı programlara oda zor 0 dan yaparım diyenler var valla zor ya yapay zeka ile basınca olucak bişi değil yazılımMerhaba Arkadaşlar mobil uygulama geliştirmek için hangi yolları izlemeliyim, tavsiye edeceğiniz eğitim alabileceğim yerler nelerdir.
App24Her platformda arayüz geliştirmek falan iskence diye biliyorum yani frontend backend diye herşey ikiye ayrılır benim için eklenti yapman daha mantıklı programlara oda zor 0 dan yaparım diyenler var valla zor ya yapay zeka ile basınca olucak bişi değil yazılım
Yazılım bilginiz varsa java veya kotlin ile bilgisayardan android studio ile geliştirebilirsiniz. Bilginiz yoksa appcreator tarzı sitelerden yapabilirsiniz.Merhaba Arkadaşlar mobil uygulama geliştirmek için hangi yolları izlemeliyim, tavsiye edeceğiniz eğitim alabileceğim yerler nelerdir.
valla kardes bilmiyorsan hic bulasma derim sen gunlerini veririsin saatlerce gözlerin ekrana bakmatan safti kayar eline kumanda alip hic bir bilgi veya alakasi olmadan sirf elestirmek adina laf soylerler herkes aynaya bakar ama aynayi ayna yapanin arkasindaki siyahlik olmasa aynda cam camda ancak aynain nasil yapildigini bilen isin ne kadar zor oldugunu bilir genede hevesini kirmayim hic bilmiyorsan appcreatordan yapabilirsin zarok tv usta oda hic bilmezken ufak defek yol gosterme ile biseyler cikardi ortayaMerhaba Arkadaşlar mobil uygulama geliştirmek için hangi yolları izlemeliyim, tavsiye edeceğiniz eğitim alabileceğim yerler nelerdir.