MKVOD değişik ve güzel bir program

Konular
10
Tv kanal listesi benzeri bir arayüz kullanıyor.
Bir süre kullandıktan sonra ücret istiyor.
Video oynatıncaya kadar çok fazla tuşa basmak gerekiyor.

Ekli dosyalar

• Başlıksız.jpg
    Başlıksız.jpg
    11.8 KB · Görüntüleme: 93
  • 1.png
    1.png
    836.9 KB · Görüntüleme: 68
O uygulama çok eskilerde kaldı güncelleme desteği de yok fazla. Üstüne birde ücret alıyorlar. Cloudstream varken gereksiz

Tv kanal listesi benzeri bir arayüz kullanıyor.
Bir süre kullandıktan sonra ücret istiyor.
Video oynatıncaya kadar çok fazla tuşa basmak gerekiyor.
10+ sene önce falan efsaneydi. Youtube vs açmayan bir smart tv'm vardı, bu uygulama resmen cihazı hayata döndürdü, yıllarca içerik izledim.
O zamanın cloudstream'i buydu benim için. Kullanıcıların oluşturduğu dizi/film/canlıtv portalları vardı bir sürü, ben de yapmıştım bir tane. Yapımcısı Mehmet Kalyon ustaya selamlar olsun buradan.

Hala benim webos 2 LG de duruyor, 7-8 sene oldu alalı, ama belki 2 yıldır açmıyorum, zaten açan film falan da yok..

10+ sene önce falan efsaneydi. Youtube vs açmayan bir smart tv'm vardı, bu uygulama resmen cihazı hayata döndürdü, yıllarca içerik izledim.
O zamanın cloudstream'i buydu benim için. Kullanıcıların oluşturduğu dizi/film/canlıtv portalları vardı bir sürü, ben de yapmıştım bir tane. Yapımcısı Mehmet Kalyon ustaya selamlar olsun buradan.
bundan 10 yildan fazla olmustur bu programda beninde portalim vardi mariousta diye acmistik zamaninda o dönemler iptv olayi daha yeni yeni cikiyordu ekledigim iceriklerde lig tv var diye 3/5 ay kadar kaldi sonra portali kapatilar okinoflu usta vardi ozamnlar yardimci olumustu bize

Konuyu görüntüleyenler

Geri