Minecraft bilgisayara indirmeye gerek yok

TurK99

Paylaşımcı
Konular
73

Açıklama tarayıcı üzerinden Minecraft oynayabilirsiniz

Ekli dosyalar

• chrome_screenshot_23 Haz 2025 21_19_08 GMT+03_00.png
    chrome_screenshot_23 Haz 2025 21_19_08 GMT+03_00.png
    595.8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler, ayrıca "Tarayıcı üzerinden minecraft oynayabildiğiniz site" vb. gibi bir başlık daha uygun olurdu diye düşünüyorum.

Yanlış bir hata olursa uyarıliyorum zaten o yüzden dikkat ediyorum

Hata olarak bahsetmiyorum, tavsiye.

Forumda önce konunun sadece ismini görüyoruz ya, bu konunun minecraft ile ilgili olduğunu bilseydim mesela hiç girmeyecektim çünkü ilgi alanım değil.
Gördüğüm şey sadece "Bilgisayara indirmeye gerek yok" başlığıydı.
"Acaba neyi indirmeye gerek yokmuş?" diye merak ederek girdim, alakamın olmadığı bir konu olduğunu anladım ve tabiri caizse vaktimi boşa harcadım.
Girmişken de size bu konuda tavsiye de bulunmak istedim. Saygılar, sevgiler.

Hata olarak bahsetmiyorum, tavsiye.

Forumda önce konunun sadece ismini görüyoruz ya, bu konunun minecraft ile ilgili olduğunu bilseydim mesela hiç girmeyecektim çünkü ilgi alanım değil.
Gördüğüm şey sadece "Bilgisayara indirmeye gerek yok" başlığıydı.
"Acaba neyi indirmeye gerek yokmuş?" diye merak ederek girdim, alakamın olmadığı bir konu olduğunu anladım ve tabiri caizse vaktimi boşa harcadım.
Girmişken de size bu konuda tavsiye de bulunmak istedim. Saygılar, sevgiler.
Evet arkadaşın dediği gibi ben hiç bir şey anlamadım, tesadüfen girdim yoksa umrumda bile olmayacaktı. Konu başlığı olarak "Minecraftı bilgisayarınıza indirmenize gerek yok." gibi yazabilirsiniz.

Bir de ekstra hatanızı gidermek istiyorum, İlk mesajınızda oyun ismini yanlış yazmışsınız. iyi günler.

Geri