Millenicom'un paket hakkında bilgi vermemesi

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Çok komiktir ki, yeni abonelik için Millenicom'u aradım. Öncesinde internetten altyapıyı sorguladım ve çıkan paketlere baktım.

Sorgulamam sonrasında aşağıdaki paketler çıktı.
300 TL'lik paket için aradım. paket içeriğinde 4 ay sabit fiyat yazıyor. indirimsiz 560 TL diyor.
Sadece 300 TL'lik fiyat geçerli mi yoksa 4 ay sonra 560 TL mi olacak şeklinde soru sordum.

"ADRESİNİZİ VERMEDEN İŞLEME DEVAM EDEMEM" dedi.
Adresimi vermek istemediğimi, siteden sorgulama yaptığımı ve bu çıkan paketlerde bu fiyatlar yazdığını söyledim.

Bana sadece diyecekleri 4 ay sonra fiyat değişecek veya değişmeyecek demekti. Bunu bile yapamadılar.

1753791033640

usta bende milenicom kullanıyorum memnunum ama dedigin gibi müşteri hizmetleri sıkıntılı 6 ay içinde süreli zam yaptılar şuanda 100 mps modem dahil 680 ödüyorum tabi bu ay yine zam gelmezse

Çok komiktir ki, yeni abonelik için Millenicom'u aradım. Öncesinde internetten altyapıyı sorguladım ve çıkan paketlere baktım.

Sorgulamam sonrasında aşağıdaki paketler çıktı.
300 TL'lik paket için aradım. paket içeriğinde 4 ay sabit fiyat yazıyor. indirimsiz 560 TL diyor.
Sadece 300 TL'lik fiyat geçerli mi yoksa 4 ay sonra 560 TL mi olacak şeklinde soru sordum.

"ADRESİNİZİ VERMEDEN İŞLEME DEVAM EDEMEM" dedi.
Adresimi vermek istemediğimi, siteden sorgulama yaptığımı ve bu çıkan paketlerde bu fiyatlar yazdığını söyledim.

Bana sadece diyecekleri 4 ay sonra fiyat değişecek veya değişmeyecek demekti. Bunu bile yapamadılar.

Ekli dosyayı görüntüle 11051
4 ay 300 sonrası 560 tl olarak devam edecek ama bu tür firmalarda müşteri hizmetleri pek tatmin edici olmuyor bende bulunduğum ilin yerel bir servis sağlayıcısını kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradığım vakit direkt teknik servis yönlendirmesi yapıyolar eve tamire geliyorlar bizimkide resmen para tuzağı..

Taahhütsüz ISS'ler bu zamanda sıkıntı. Turknet de sürekli zamlanıyor. O 560 yeni yıl sonrası 1000 TL'den aşağı olmaz. Bu yüzden Gigafiber altyapısı yoksa, taahhütlü ISS'ler sabit fiyat olacağı için daha mantıklı ve ucuza geliyor. En azından aradığınızda ulaşabileceğiniz biri olur.

Ben mayısta fiber devam kampanyası dahilinde 1000 mbps +50 upload olmak üzere 29.05. 2026 yılına kadar ilk 6 ay 620 lira 2. altı ay 820 lira olmak üzere sözleşme yeniledim.

Bu firma kendi alt yapısı olmadığı halde fiyatları çok kazık tutmuş üstelik upload bile 40 mbps ye düşürülmüş yani tam bir şark kurnazlığı yapmışlar.

Ben mayısta fiber devam kampanyası dahilinde 1000 mbps +50 upload olmak üzere 29.05. 2026 yılına kadar ilk 6 ay 620 lira 2. altı ay 820 lira olmak üzere sözleşme yeniledim.

Bu firma kendi alt yapısı olmadığı halde fiyatları çok kazık tutmuş üstelik upload bile 40 mbps ye düşürülmüş yani tam bir şark kurnazlığı yapmışlar.
Hangi firma?=

Evet bende en avantajlı paketlere bakıyorum şu anda.

Upload Superonlineda da 50 Mbps görünüyor ama genelde 150 üstü. Superonlineda abonelik için mh ile görüştüğünüz de, size dandik Çin saati, modem vs satmaya çalışıyor, internetten ya da Turkcell uygulmasından işlem yapmak genelde daha uygun. Şu anki kampanyada ilk ay ücretsiz idi

ilk 4 ay o fiyat sonraki aylarda 560 tl ayrıca kurulum ücreti falan da oluyor. hatta bazen modem parasında da bahsedilmiyor. biraz tüketiciyi yanıltma üzerine politikaları var. fiyatları uygun olduğundan tercih edilebilir.

ilk 4 ay o fiyat sonraki aylarda 560 tl ayrıca kurulum ücreti falan da oluyor. hatta bazen modem parasında da bahsedilmiyor. biraz tüketiciyi yanıltma üzerine politikaları var. fiyatları uygun olduğundan tercih edilebilir.
Kurulum ücreti ve modem ücretini yıllık olarak hesaplayınca şuan superonline ile aynı paraya geliyor. Ve fiyat artışları da sürekli devam edebiliyor.

Sanırım tercihim superonline’dan yana olacak

TTNet avantajlı duruma gelmeye başladı diğerleri neredeyse tt ye yetişti ve geçen var hem düşük hızda fazla ücret istiyor ben Ttnet'de 100 luk için 700 TL öderken fiber geldi geçen ay 1000 için 1050 TL kampanya yapalım dediler geçtim iyi kampanya benim için

Geri