Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tavsiye etmem kardeşim kısa süre beklemede kalın paylaşayımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.buradan indirebilirsin
Office indirdiniz mi yoksa hem indirip hemde aktivasyon mu yapacaksınızbekliyorum şimdiden teşekkür ederim
https://files.rg-adguard.net/category
Ben de bunu tavsiye etmiyorum. İçeriğini anlamadığınız ya da kaynağını bilmediğiniz hiçbir cmd / bat dosyasını çalıştırmayın.@Grimm03
Buyur kardeşim senin için yükleme yaptım ve adım adım anlattım herhangi bir sorun olursa yaz cevaplayayım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Benim paylaştığımda zaten indirme işlemini Windows üzerinden yapıyor Etkinleştirme işlemide MAS kullanılıyorMerhaba
Microsoft'un çıkarmış olduğu en güncel MSDN sürümü iso dosyası olarak indirilebilir. Kurulum yapıp yine aynı program içerisinde bulunan KMS ile aktif edebilirsin.
Microsoft Office Products Downloader 2.0 | Online İnstaller
Microsoft Office programı full Craxkli sürümü olan varsa atabilirmi
Mecbur değilsin kardeşim ben fikrimi beyan ettim sende fikrini beyan ettin.Ben de bunu tavsiye etmiyorum. İçeriğini anlamadığınız ya da kaynağını bilmediğiniz hiçbir cmd / bat dosyasını çalıştırmayın.
Senin tavsiye etmediğin fullprogramlarindir sitesi daha güvenilir bana göre
Virüs kaynıyor o siteBen de bunu tavsiye etmiyorum. İçeriğini anlamadığınız ya da kaynağını bilmediğiniz hiçbir cmd / bat dosyasını çalıştırmayın.
Senin tavsiye etmediğin fullprogramlarindir sitesi daha güvenilir bana göre