Yardım Microsoft Office Craxkli sürüme ihtiyacım var

Grimm03

Üye
Konular
3
Microsoft Office programı full Craxkli sürümü olan varsa atabilirmi

kms activation, kms suite gibi şeyleri araştırın. tnctr forumu güvenilir bir yerdir oradan bu tür içeriklere ulaşabilirsiniz.

Kod:
https://files.rg-adguard.net/category

Applications klasörü içinde çeşit çeşit office sürümü var. Orijinal biçimiyle microsoft tan indirmek istiyorum diyen varsa bu yöntemi tercih etsin. Belki biraz karışık gelebilir ama güzel site.

Aktivasyon işi de dediğim gibi kms araçlarıyla yapılabilir.

@Grimm03
Buyur kardeşim senin için yükleme yaptım ve adım adım anlattım herhangi bir sorun olursa yaz cevaplayayım

@Grimm03
Buyur kardeşim senin için yükleme yaptım ve adım adım anlattım herhangi bir sorun olursa yaz cevaplayayım

Ben de bunu tavsiye etmiyorum. İçeriğini anlamadığınız ya da kaynağını bilmediğiniz hiçbir cmd / bat dosyasını çalıştırmayın.

Senin tavsiye etmediğin fullprogramlarindir sitesi daha güvenilir bana göre

Ben de bunu tavsiye etmiyorum. İçeriğini anlamadığınız ya da kaynağını bilmediğiniz hiçbir cmd / bat dosyasını çalıştırmayın.

Mecbur değilsin kardeşim ben fikrimi beyan ettim sende fikrini beyan ettin.

Virüs kaynıyor o site

Şuradan direkt Microsoft'un kendisinden offline kısımdan img dosyasını indirebilir ya da kalp işareti olan online kurulum programını indirebilirsin

Kurulum bittikten sonra komut satırını powershell üzerinde yönetici olarak çalıştırıp etkinleştirebilirsin.

180 günlük aktivasyon yapıyor, eğer her 180 günde bir tekrar yapmak istemezsen, bir zamanlanmış görev oluşturabiliyor. Ama sadece bir komut çalıştırmak kadar kolay olduğu için 6 ayda komutu yapıştırıp çalıştırmak bana daha kolay geliyor.

Geri