MiBox ve TV'nizi Kendi IPTV / Medya Merkezine Dönüştürün! (Web Tabanlı Portal)

Adımları yazıyorum :
- Gönderdiğim txt dosyasını indirin
- Siteye girip : mobilde sol alt tarafta içeri aktar seçeneğine basın
- Dosya seçmek için tıklayın sekmesine basın
- Açılan dosya yöneticisinden indirdiğiniz txt dosyasını seçin ve içerik hemen yüklenir.
+ Web için de sağ üst tarafta içeri aktar seçeneği var aynı şekilde.
Dostum buldum yaptım fakat 0 dosya içeri aktarıldı diyor birşey aktarmıyor maalesef?

İkinci işlem :
- Siteye girin
- Size göndermiş olduğum dosya içeriğinde yer alan bütün her şeyi topluca kopyalayın.
- Sol altta yer alan toplu ekle sekmesine basın
- Açılan ekranda Metin/pano sekmesine basın
- kopyaladığınız metinleri yapıştırın ve ekle butonuna basın
+ Bütün her şey gelmiştir.
Bir öncekinde küçük bir yazılım hatası var gibi duruyor onu yarın düzelticem ama bu çalışıyor.

Ekli dosyalar

• medya_tarayici_yedek (3)-1.txt
    860 bayt · Görüntüleme: 11
İçeri aktarma da sorun vardı,onu da düzelttim. Değerli geri bildirimleriniz benim için çok önemli, teşekkürler.
Ne demek asıl sen sağol, dostum web siteleri seninde bildiğin gibi daha çok pc' ler için iyi oluyor, mobilde uygulama lazım hele bu işlemleri tv box' da kendi kumandasıyla falan çok zor ha harici mouse, klavye falan olabilirde kimse uğraşmaz, uğraşmak istemez bu siteye güzel bir uygulama hele de tv box için kumanda destekli uygulama mükemmel olur 😊🙏🏻👍🏻

Google home uygulaması ile bir pc gibi kullanabilirsiniz. Mibox ve android tv ler için mükemmel bir eşlikçi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251227_000345_One UI Home.jpg
    Screenshot_20251227_000345_One UI Home.jpg
    16.7 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20251227_000323_Home.jpg
    Screenshot_20251227_000323_Home.jpg
    179.1 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20251227_000307_Home.jpg
    Screenshot_20251227_000307_Home.jpg
    76.4 KB · Görüntüleme: 8
iyi günler ben Uğur Apaydın Bir sorum olacak.
2 nesil mi box var fare ile ekran kılavyesine tıkladığımda bir harfi iki kere yazıyor sebebi ne olabilir.

iyi günler ben Uğur Apaydın Bir sorum olacak.
2 nesil mi box var fare ile ekran kılavyesine tıkladığımda bir harfi iki kere yazıyor sebebi ne olabilir.
Merhaba, ekran klavyesi derken hangi kısımda o sorunu yaşıyorsunuz. Mibox için google home uygulaması daha iyi ve hızlı çalışır ve telefondan istediğiniz gibi yönlendirebirsiniz. Kontrol edip dönüş yapar mısınız

Geri