Yardım Mi tv stick güncelleme ve APK yükleme hakkında

Konular
1
Bugün internet üzerinden mi tv stick 4k aldım hiçbir şekilde APK yükleme yapamıyorum üzerine tıklıyorum paket yükleyiciyi seçiyorum ama olduğu yerde kalıyor. Paket yükleyici boyutu da 0kb gözüküyor. Ayrıca ayarlar kısmında sistem güncelleme diye bir şey yok. Versiyon da ekteki gibi. Ürün çakma veya fake rom olabilir mi acaba yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• IMG_20251008_231649.jpg
    IMG_20251008_231649.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 18
Bugün internet üzerinden mi tv stick 4k aldım hiçbir şekilde APK yükleme yapamıyorum üzerine tıklıyorum paket yükleyiciyi seçiyorum ama olduğu yerde kalıyor. Paket yükleyici boyutu da 0kb gözüküyor. Ayrıca ayarlar kısmında sistem güncelleme diye bir şey yok. Versiyon da ekteki gibi. Ürün çakma veya fake rom olabilir mi acaba yardımcı olur musunuz?
Bana da orjinal gibi gelmedi, cihazı aldığınız yerin linkini bırakırsanız bakalım.

Xiaomi Mi TV Stick 4K Dolby Atmos Chromecast Android TV Medya Oynatıcı 2.294,10 TL yerine 2.192,14 TL
Yani merdiven altı bir yer de değil. Kötü yorum yapan da olmamış. Size zahmet cihazın hakkında bölümünün alt kısmına doğru foto çekip koyabilir misiniz.

Kutusundaki seri numarası ile sorgulama yaptığımda Xiaomi Smart TV Stick 4K EU diyor

Üstad cihazda netflix lisanssı görünmesine rağmen sıkıntı var gibi. ''Ana bant sürümü'' bilinmiyor diye bir şey yazmaması lazım. Genel de lisanssız çin malı cihazlarda bu şekilde yazar. Bende ki çin malı lisanssız cihazdaki yazılımın aynısı bu. Yine de aynı cihazı kullanan biri varsa görüş almak gerekir.

Bakın bendeki çin malı lisanssız cihazın bilgileri, sizinki ile aynı. Sadece netflix yok.

Screenshot 20251009 001110

Evet üstad her şey yükleniyor bende. Google play strore'dan da mı yükleme yapmıyor sizin cihaz.?
Store üzerinden yükleniyor sorun yok ama hiçbir şekilde APK yüklenmiyor üzerine tıklıyorum bir şey yapmıyor öyle kalıyor bir de geliştirici seçenekleri açılmıyor ve sistem güncellemesi diye bir yer yok

Store üzerinden yükleniyor sorun yok ama hiçbir şekilde APK yüklenmiyor üzerine tıklıyorum bir şey yapmıyor öyle kalıyor bir de geliştirici seçenekleri açılmıyor ve sistem güncellemesi diye bir yer yok
Play strore'dan cx dosya yöneticini cihazınıza yükleyip, apkları oradan kurmaya çalışın.

Geri