Mi tv Box 2.Nesil TOD uygulaması sorunu

kinngg

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,
Hem forumda hem da bu tv box konusunda yeniyim. Uygulama markentten TOD uygulamasını yüklemek istiyorum fakat ülkenizde kullanılamıyor diyor. Beinconnect artık TOD olarak değişti bildiğiniz gibi, aboneliğim olmasına rağmen uygulamayı indiremiyor ve kullanamıyorum. Çözüm konusunda bir fikri olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba , böyle durumlarda farklı alternatif marketlere bakabilirsiniz

vs...
bunlarda olmazsa uygulama adı boşluk apk şeklinde herhangi bir arama motorundan arayabilirsiniz güvendiğiniz sitelerden indirebilirsiniz...

Rica ederim kolay gelsin. @kinngg

6 yildir bende mi box birinci generasyonunu kullaniyorum senin sorununa benzer ulasamadigim eklentileri net ortaminda kendi sitelerinden orj apk dosyalarini usb ye ataraktan kurulum yapmaktayim bu sekilde benim icin cok kolay oluyor ve de indirdigim apk dosyasini pc virus koruma ya taratmis oluyorum bunlari yapabilmek icin önce cihazinizin gelistirici ayarlarini da aktif ederekten usb hata ayiklama gibi ayarlarini aktif edilmesi gerekir. kullandigin cihaz marketinde aradigin eklenti cikmiyorsa bu anlattigim sekilde yapman gerek

kendi sitelerinden orjinal apk dosyalarını nasıl bulacağız? mesele tod için kendi sitesine baktığımda böyle birşey bulamadım.

Merhaba arkadaşlar,
Hem forumda hem da bu tv box konusunda yeniyim. Uygulama markentten TOD uygulamasını yüklemek istiyorum fakat ülkenizde kullanılamıyor diyor. Beinconnect artık TOD olarak değişti bildiğiniz gibi, aboneliğim olmasına rağmen uygulamayı indiremiyor ve kullanamıyorum. Çözüm konusunda bir fikri olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Store üzerinden mi indiremiyorsunuz? Hangi ülkedesiniz? Play Store'dan indirmeden önce VPN ile ülke değiştirip denediniz mi indirme yapıp yapılamadığını?

evet store üzerinden, türkiyedeyim ben vpn ile denemedim açıkcası
Üyeliğim varken yüklemiştim ben sorunsuz bir şekilde. Gerçi üyelik tipiniz desteklemiyorsa yükleseniz bile maç yayınları için çalışmayabiliyor ama diğer özellikler çalışıyor TV, film gibi. O yüzden maçları izlemek için tarayıcıdan giriyordum TOD'a. En uyumlu ve iyi olan da benim için Browser adlı tarayıcıydı TOD için.

Üyeliğim varken yüklemiştim ben sorunsuz bir şekilde. Gerçi üyelik tipiniz desteklemiyorsa yükleseniz bile maç yayınları için çalışmayabiliyor ama diğer özellikler çalışıyor TV, film gibi. O yüzden maçları izlemek için tarayıcıdan giriyordum TOD'a. En uyumlu ve iyi olan da benim için Browser adlı tarayıcıydı TOD için.
üyelik tipi destekliyor açıkcası google tv yazıyor ama nedense ülkenizde desteklenmiyor diye bir hata veriyor anlamadım.

üyelik tipi destekliyor açıkcası google tv yazıyor ama nedense ülkenizde desteklenmiyor diye bir hata veriyor anlamadım.

Yukarıdaki linkten indirebilirsiniz. Linkin adı ne olduğunu açıklıyor. Cihaza atıp ya da ondan indirip kurmayı deneyin bakalım.

Son düzenleme:
sevgili @Sinetech bende de mi box 2. gen var yeni aldım. önceden 1. gen kullanıyordum ve elimdeki spny projeksiyon cihazına bağlayınca direkt açılıyordu kullanıyordum. gel gelelim mi box 2. gen cihaza geçeli projeksiyon bağlantımda mi box 2. gen cihazdan görüntü alamıyorum. anladığım kadarıyla hdr bölümünden rgb 8 bit seçmem gerekiyor seçiyorum ama bu ayarı stabil bırakamıyorum bir öneriniz var mıdır acaba

sevgili @Sinetech bende de mi box 2. gen var yeni aldım. önceden 1. gen kullanıyordum ve elimdeki spny projeksiyon cihazına bağlayınca direkt açılıyordu kullanıyordum. gel gelelim mi box 2. gen cihaza geçeli projeksiyon bağlantımda mi box 2. gen cihazdan görüntü alamıyorum. anladığım kadarıyla hdr bölümünden rgb 8 bit seçmem gerekiyor seçiyorum ama bu ayarı stabil bırakamıyorum bir öneriniz var mıdır acaba
Başka başlıkların altına yazmak yerine yeni bir konu açabilirseniz daha fazla ön plana çıkacaktır.

Geri