Mi Stick Tv 1. Nesil 1080p Rec tv kasma problemi

TRDODO

Paylaşımcı
Konular
1
Merhabalar,

Elimde stick tv var ilk nesil 1080 p olarak kullanıyoruz problem yok apklar vs var sadece rec tv de bazen donuyor kasıyor problem yaşıyorum en son gelen büyük güncelleme ile rec tv baya değişti bunu nasil çözebilirim eski nesilini bulup onu mu kurmamiz lazim elinde eski nesil apk olan varmi? Ailem seviyor baya bu uygulamayı ama kasma donma olaylari can sıkıyor yeni box alsam yine kasarmi onuda bilemedim bide cihaz saglam is,goruyor sirf bu muhabbete 2k vermiyim dedim yardimci olursaniz cok mutlu olurum teşekkürler ( cihazda hızlandırma adina ve altina fan koyup soğutma adina herseyi yaptim daha,hizlandirma taktigi varsa alırım :) )

Stick normal boxda bile bazen kasıyor B2 pro kullanıyorum dreamstar onda bile kasıyor

Rec tv alternatif yok mu ya bunun gibi bir program inat tv dışında?

Cloud üzerinden kraptor deposunu kurdum orda rec tv eklentisi var onun üzerinden bakıyorum şimdilik kasma vs yok bilginize arkadaşlar
Bu yöntem devam beyler yazılım problemli daha iyi cihazi olan arkadaşlar da foruma hep yazmis en son büyük guncelleme sonrasi patladı hele benim gibi eski zayif cihazlarda surekli donma vs oluyor

Ramla alakalı değil ben 4 GB ramli cihazdada denedim.
Ya yazılımsal yada oynatıcı sorun yapıyor bence.
Oynatici olabilir cunku telefon olan versiyonu kasmiyor diyorlar ama onuda box da kullanmak pratik değil mause vs lazim bence dediğim gibi cloud uzerinden kullanin donma kasma yok

Geri