Yardım Mi Stick Google Drive dosyalarını görüntüleme

gowlet

Üye
Konular
1
Arkadaşlar haftalardır kafayı yemek üzereyim. Google öyle bir engellemiş ki hiçbir dosya yöneticisinden google drive hesabımı ekleyemiyorum. Kodi’de bile resmi Google Drive eklentisi kurdum onda da hesaba bağlanmıyor. Bunun için çözüm önerisi olan var mı?

Çözüm
ben bunu şu şekilde çözdüm BrowseHere diye bi web tarayıcı var oradan google a giriyorum googke girince sağ ustten profilime oturum aç diyorum google profilime giriyorum oradan profil resminin yaında kutucuklar var ona tıklıyorum ordan drive sekmesine giriyorum ve google drive ıma erişiyorum. google drive ımda sinetech paylasım klasorune girip oradan apk ları indiriyorum recbox u o sekilde kurdum ama bir sonraki gün deneyince oradan indirdiğim apk larda dosya hatası uyarısı aldım apk ları yükleyemedim. ama drive klasorumde tüm paylasımları görebiliyor ve indirebiliyorum. belki apk lar bozuktur bilmiyorum.
Bunun Mi stick özelinde bir şey olmaması ile birlikte , forum'da defaatle konuşuldu . çözüm bulunamadı.

Oyla 0
Bende de benzer sorun var drive giriyorum hesap aç diyor aç,a tıklıyorum Google bu hesap açıldı diyor 😡

Oyla 0
ben bunu şu şekilde çözdüm BrowseHere diye bi web tarayıcı var oradan google a giriyorum googke girince sağ ustten profilime oturum aç diyorum google profilime giriyorum oradan profil resminin yaında kutucuklar var ona tıklıyorum ordan drive sekmesine giriyorum ve google drive ıma erişiyorum. google drive ımda sinetech paylasım klasorune girip oradan apk ları indiriyorum recbox u o sekilde kurdum ama bir sonraki gün deneyince oradan indirdiğim apk larda dosya hatası uyarısı aldım apk ları yükleyemedim. ama drive klasorumde tüm paylasımları görebiliyor ve indirebiliyorum. belki apk lar bozuktur bilmiyorum.

Oyla 0
Çözüm
Şu internette çare bulunmayan hiçbirşey yok.Ama google drive öyle birşeyki..Çaresi yok.Aslında herkesin kullanimı bırakması tek çözüm.

Oyla 0

Geri