Mi Stick 4k Yenilik

Latte

Geliştirici
Konular
70
Uygulama denerken işim çıktı ve döndüğümde televizyon ve cihaz kapanmıştı. Açtığımda ise şu ekranlarla karşılaştım.
Ne ara güncellendi fark edemedim ;)

IMG20241122210723.jpg

IMG20241122210842.jpg

IMG20241122210944.jpg

Dün bende bildirimlerde gördüm 700mb civarı bi sistem güncellemesi gelmiş.fakat yapmadım henüz. (ne olur ne olmaz bi bakayım güncelleme içeriğine die)bunun içinde mi acaba ?

Dün bende bildirimlerde gördüm 700mb civarı bi sistem güncellemesi gelmiş.fakat yapmadım henüz. (ne olur ne olmaz bi bakayım güncelleme içeriğine die)bunun içinde mi acaba ?
Hiç bakmamıştım, odur o zaman bu. Başlatıcı ana ekranına kadar değişti ;)

Ben de Vpn ile amerikaya baglı birakınca dreamstar novayı, onda da google freeplay ikonu, ameika canlı yayınları, kesfet gibi ve menuleri çıkıyor.
Sanırım bu değişikler yeni yazılımdan ziyade google’ın (ya da box üreticisinin) bolgesel kısıtlarından dolayı pasifize ettiği servislerin aktif olmasıyla ortaya çıkıyor

Ben de Vpn ile amerikaya baglı birakınca dreamstar novayı, onda da google freeplay ikonu, ameika canlı yayınları, kesfet gibi ve menuleri çıkıyor.
Sanırım bu değişikler yeni yazılımdan ziyade google’ın (ya da box üreticisinin) bolgesel kısıtlarından dolayı pasifize ettiği servislerin aktif olmasıyla ortaya çıkıyor
Çok haklısınız. Muhtemelen VPN yüzünden böyle olmuştur. Çünkü cihaz android tv değil Google TV olarak adlandırıyordu kendini. VPN kapatıp cihazı kapatıp açınca eski haline döndü. Yine de farklı deneyim yaşamak adına sadece VPN ile cihaz yazılımını değiştirmiş gibi kullanmak da fena değil. Üstelik geri dönmek için bir reset yetmesi de cabası ;)

Geri