Mi gros el değiştiriyor :)

alsın belki düzeltir ama asparagas haberdir bu ben migrosta diğer marketlerden farklı birşey göremiyorum al birini vur ötekine
Marketler aralarında haberleşip rekabetten uzak satışa devam ediyorlar zaten olan bize oluyor ...

Marketler aralarında haberleşip rekabetten uzak satışa devam ediyorlar zaten olan bize oluyor ...
Sadece o kadarla kalsa iyi gıda dedektifinin tesbit ettiği ilaçlı meyveler abd den ithal ne üdüğü bellisiz cevizler son kullanma tarihi geçmiş ürünler pekte masum sayılmazlar fiyatlar da yüksek nadir ürünler indirimli

Sadece o kadarla kalsa iyi gıda dedektifinin tesbit ettiği ilaçlı meyveler abd den ithal ne üdüğü bellisiz cevizler son kullanma tarihi geçmiş ürünler pekte masum sayılmazlar fiyatlar da yüksek nadir ürünler indirimli
Göstermelik indirimler, bak rekabet devam ediyor diye...

Migros yine de iyidir, Carrefour da öyle. Bir tane sorunlu ürün tespit edin, her türlü çözümü sunarlar. Bir çubuk kraker paketi neredeyse boş geldi, sadece resmini çekip mail attım, üretici firma adresten aldırıp inceledi, üretim tezgahında makinede sorun varmış, düzeltmişler. Bir koli hediye ürün gönderdiler

Daha dün 101 den ürün aldım,fiyat değişmiş, etiket değişmemiş, ödeyince fark ettim. Geri almmak için her türlü taklayı attılar, yok 24 saat geçince gel, yok şöyle yok böyle. Getir, yemeksepeti anında iade yapıyor

Daha dün 101 den ürün aldım,fiyat değişmiş, etiket değişmemiş, ödeyince fark ettim. Geri almmak için her türlü taklayı attılar, yok 24 saat geçince gel, yok şöyle yok böyle. Getir, yemeksepeti anında iade yapıyor
Bu çoğu birebir satış için geçerli olan bir durum, mesafeli satışlarda iade problemi (steril ürünler ve cep telefonu vs hariç alırken iade politikalarına dikkat edin!) çok düşük olasılıklı oluyor. Bu yüzden çoğu zaman hep internetten alışveriş yapıyorum. (Evet küçük esnaf ölüyor ama bu benim umurumda değil. "Satılan mal geri alınmaz!" kafasından çıkamadıkları için kendi iplerini çektiler)

Geri