Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
alsın belki düzeltir ama asparagas haberdir bu ben migrosta diğer marketlerden farklı birşey göremiyorum al birini vur ötekineTürkiye' deki migrosları almayı düşünen Xiaomi logoyu bile hazırlatmış
Ekli dosyayı görüntüle 3687
Ekli dosyayı görüntüle 3688
Marketler aralarında haberleşip rekabetten uzak satışa devam ediyorlar zaten olan bize oluyor ...alsın belki düzeltir ama asparagas haberdir bu ben migrosta diğer marketlerden farklı birşey göremiyorum al birini vur ötekine
Sadece o kadarla kalsa iyi gıda dedektifinin tesbit ettiği ilaçlı meyveler abd den ithal ne üdüğü bellisiz cevizler son kullanma tarihi geçmiş ürünler pekte masum sayılmazlar fiyatlar da yüksek nadir ürünler indirimliMarketler aralarında haberleşip rekabetten uzak satışa devam ediyorlar zaten olan bize oluyor ...
Göstermelik indirimler, bak rekabet devam ediyor diye...Sadece o kadarla kalsa iyi gıda dedektifinin tesbit ettiği ilaçlı meyveler abd den ithal ne üdüğü bellisiz cevizler son kullanma tarihi geçmiş ürünler pekte masum sayılmazlar fiyatlar da yüksek nadir ürünler indirimli
Bu çoğu birebir satış için geçerli olan bir durum, mesafeli satışlarda iade problemi (steril ürünler ve cep telefonu vs hariç alırken iade politikalarına dikkat edin!) çok düşük olasılıklı oluyor. Bu yüzden çoğu zaman hep internetten alışveriş yapıyorum. (Evet küçük esnaf ölüyor ama bu benim umurumda değil. "Satılan mal geri alınmaz!" kafasından çıkamadıkları için kendi iplerini çektiler)Daha dün 101 den ürün aldım,fiyat değişmiş, etiket değişmemiş, ödeyince fark ettim. Geri almmak için her türlü taklayı attılar, yok 24 saat geçince gel, yok şöyle yok böyle. Getir, yemeksepeti anında iade yapıyor