Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mi boxÖğrenci evine alacaz. Arada 400-500 tl fark var. hangisini önerirsiniz
Tabi ki box versiyonu.Öğrenci evine alacaz. Arada 400-500 tl fark var. hangisini önerirsiniz
Mi box tabikide mi stick e mouse klavye bağlanmıyor mi box a bağlanıyor
Botech android tv box araştırmanı tavsiye ederim.Öğrenci evine alacaz. Arada 400-500 tl fark var. hangisini önerirsiniz
Bağlanması için bluetooth mause olursa bağlanırMi box tabikide mi stick e mouse klavye bağlanmıyor mi box a bağlanıyor
Aynen bide o var onu unutmuşum ama onun için yanlışıkla bluettooth un uygulamaları silinmemesi lazım bide o var dikkat etmek lazım Netflix falan silerken.Bağlanması için bluetooth mause olursa bağlanır
AynenAynen bide o var onu unutmuşum ama onun için yanlışıkla bluettooth un uygulamaları silinmemesi lazım bide o var dikkat etmek lazım Netflix falan silerken.
Youtubeda resetlemeyi anlatıyor.Kumandadan geri ve okeye basılı tutarak fişini takıyorsunuz.Yapması biraz zor,tek seferde olmayabilir.Tamamen çöktüyse yeni yazılım atılmasıda gerekebilir.Trabzonda Ali Osman Özakgün var xiaomi tamiri yapan.Kargoyla gönderip yeni yazılım attırdım ben 150 tlye.Ama kargolar pahalı tabiki şimdi oda var.Xiaomi stick Türkiye diye telegram grubuda var.Ordan yardım alabilirsiniz.Selam.mibox 2.nesil tvbox uma ADB programı yükledim.yanlışlıkla sistem dosyası veya Google ile ilgili bir dosyayı sildim.tvbox kilitlendi.tekrar eski haline nasıl getirebilirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler...
Size 1200 e vereyim xiami 2. nesil cihaz.Google tv arayüzü var o cihazda ve alışamadım.Stick 4K yı kullanıyorum.6 ay kadar oldu alalı ama kullanmadım duruyor biryerlerde.Öğrenci evine alacaz. Arada 400-500 tl fark var. hangisini önerirsiniz
Hocam bu şekilde bırakmak yerine çalışmayanları temizleseydiniz keşke. İlk 2 tanesi çalışmadı patlamış bile olabilir listenin.Herkse iyi seyirler
bencede botech tvbox .tivimate ile çok uyumlu çalışıyor.Botech android tv box araştırmanı tavsiye ederim.
Yeni stickler 4K ve 2gb ram var.Isınma sorunuda ortadan kalktı.1 gb olanlar kesinlikle işkence.Birde 2. nesil boxlar google tv ve çok sorunlu.O yüzden stick 4K en iyisi.Hocam bu şekilde bırakmak yerine çalışmayanları temizleseydiniz keşke. İlk 2 tanesi çalışmadı patlamış bile olabilir listenin.
--------------------------------------
Hocam Mi Stick'te 1GB ram bulunmakta ve gücü sadece üzerindeki uygulamaları çalıştırmaya yetiyor. Mi Box'ta ise hem ilk seriye göre daha hızlanmış cihaz hem de 2GB Ram var.
Yeni sticklerde 2 gb ram var.Boxtan hiçbir farkı yok.Hemde android.Boxların yenisi google tv.Google tv kısıtlı ve çok sorunlu.Hocam bu şekilde bırakmak yerine çalışmayanları temizleseydiniz keşke. İlk 2 tanesi çalışmadı patlamış bile olabilir listenin.
--------------------------------------
Hocam Mi Stick'te 1GB ram bulunmakta ve gücü sadece üzerindeki uygulamaları çalıştırmaya yetiyor. Mi Box'ta ise hem ilk seriye göre daha hızlanmış cihaz hem de 2GB Ram var.
Onu silerken çok dikkatli olman lazım bende sildim hiçbirşey olmadı mesela netflix sildim dikkatli oldum hiçbirşey olmadı sinetech in bununla ilgili videosu var onu yapmadan önce 1yada 2 kere izlemek lazım ben ondan yaptım.Selam.mibox 2.nesil tvbox uma ADB programı yükledim.yanlışlıkla sistem dosyası veya Google ile ilgili bir dosyayı sildim.tvbox kilitlendi.tekrar eski haline nasıl getirebilirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler...