Mi Box Tarayıcı Önerisi

Savana1

Üye
Konular
5
Mi box 2.nesil cihaza sahibim. İnternetten dizi film izlemek için uygun bir tarayıcı arıyorum. Site linklerini kaydedip ana menüde gösteren izlemede bir problem çıkarmayan tarayıcı var mı

Firefox'un mobil sürümü indirilip Ublock Origin reklam engelleyici eklentisi kurulabilir. Firefox'un mobil sürümü eklentileri destekliyor.

Bu ikisi en iyileri.
BrowseHere yi kullanacağım gibi. Siz kullanıyorsanız eğer yer işareti olayı var mı? Siteyi kaydedip başka zaman tek tıkla o siteye gitme durumunu yapabilirim değil mi ?

Firefox'un mobil sürümü indirilip Ublock Origin reklam engelleyici eklentisi kurulabilir. Firefox'un mobil sürümü eklentileri destekliyor.
Direkt mağazada var mı yoksa apk mı indirmek lazım firefox u?

BrowseHere yi kullanacağım gibi. Siz kullanıyorsanız eğer yer işareti olayı var mı? Siteyi kaydedip başka zaman tek tıkla o siteye gitme durumunu yapabilirim değil mi ?

Direkt mağazada var mı yoksa apk mı indirmek lazım firefox u?
Evet yeri işareti var BrowseHere'da

Eğer airmause,miniklavye,vb yoksa ,Browserhere,Browser,güzel seçenekler.Maus,airkumanda varsa VPN olan Opera,Chrome,Firefox yüklenebilir.Ben Opera kullanıyorum gayet güzel ram kullanımı vs.

Teşekkürler

Mini klavyeye sahibim. Opera chrome gibi uygulamalar mağazada var mı ? APK olarak mı yüklemek gerekli yoksa
Ben aptoide ve aptoidetv olmak üzere apk 2 mağazayı kurdum.Normal aptoide marketten Operayı kurdum sorun olmadı.Aptoide TV tvbox için store apksı ondandan uyumlu Chromeyi ve TV box uygulamlarını eski sürümleri dahil kurup kullanabilirsiniz .

Evet yeri işareti var BrowseHere'da
BrowseHere'i kurdum yer işareti var dediğiniz gibi fakat yer işaretindeki url'yi değiştiremiyoruz sanırım? Kendi kaydettiği url yi düzenleme imkanımız var mı? Bilginiz var mı?
Ben aptoide ve aptoidetv olmak üzere apk 2 mağazayı kurdum.Normal aptoide marketten Operayı kurdum sorun olmadı.Aptoide TV tvbox için store apksı ondandan uyumlu Chromeyi ve TV box uygulamlarını eski sürümleri dahil kurup kullanabilirsiniz .
Bu 2 mağaza için link atabilir misiniz apk larını nereden indirebilirim acaba?

BrowseHere'i kurdum yer işareti var dediğiniz gibi fakat yer işaretindeki url'yi değiştiremiyoruz sanırım? Kendi kaydettiği url yi düzenleme imkanımız var mı? Bilginiz var mı?

BrowseHere'da kendi kaydettiği url yi düzenleme yok onu silip, yeni adres açıkken onu eklemek mümkün.
Browser'da vardır belki, tarayıcı çok sık kullanmıyorum.

Geri