Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam mi box da açar mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Box cihaz kullanmadığım için bilmiyorum deneme yapmanız gerekiyor.hocam mi box da açar mı?
deneyim haber veririm yarın sabah denerimBox cihaz kullanmadığım için bilmiyorum deneme yapmanız gerekiyor.
hocam denedim fıstık gibi oldu birde nebula manager lazım ana sayfada görünsün diyeBox cihaz kullanmadığım için bilmiyorum deneme yapmanız gerekiyor.
Forumda var heralde bi bakın yoksa da ona benzer bi tane var olması lazımhocam denedim fıstık gibi oldu birde nebula manager lazım ana sayfada görünsün diye
bulamadım daForumda var heralde bi bakın yoksa da ona benzer bi tane var olması lazım
https://forum.sinetech.tr/konu/proj...m-guncelleme-linkler-ve-sifre-yenilendi.1301/4.54 sürümüne bakın hocambulamadım da