Yardım Mi box için Reklam engelleyici?

danceflare

Üye
Konular
7
başlıktada belirttiğim gibi mi box için stabil reklam engelleyici varmı dostlar.

başlıktada belirttiğim gibi mi box için stabil reklam engelleyici varmı dostlar.
Adguard dns ile engelleme yapabilirsiniz fakat bazı uygulamalar dns engelini tespit ettiği için uygulamayı açmayabilirsiniz.

Xiaomi tv box gen2 cihazında dns menüsü nerede adguard dns nereye yazılıyor bilen varmı ben biraz karıştırdım bulamadım özel dns menüsü yolunu bilen varmı?

Modemden değiştirmeyi dene kardeşim. Normalde gözükmüyor bir programla görünüyordu bulursam atayım.

Xiaomi tv box gen2 cihazında dns menüsü nerede adguard dns nereye yazılıyor bilen varmı ben biraz karıştırdım bulamadım özel dns menüsü yolunu bilen varmı?
DNS menüsü yok ip adresini statick yapıp telefon ve 3. taraf uygulama yardımı ile uzaktan bağlanarak yapıyorsun

Çözüm: linkte ki vidyoyu izleyin 6. Dakika'da ki yere gelin ve dns 1 ve 2 kısmına 94.140.14.14///94.140.15.15 bunları yazın ve kaydedin. Bu kadar.

Arkadaşlar tvbox DNS menü nasıl açılır anlatmaya çalışacağım.
tvbox DNS ayarlarına ulaşma seçenekleri.
Sırasıyla Ayarlar>Cihaz Tercihleri>More Settings>Burda açılan sayfada tekrar More Settings'e tıklıyoruz ve bu sayfada Ağ ve İnternet'e tıklayınça gelişmiş gizli DNS karşımızda. Kıssa bir ekleme yapayım, eyer kısa yoldan(Ağ ve İnternette tıklarsanız) DNS seçenekleri çikmiyor.
Diğer bir yöntem en kolay olanı
tvbox üzerine Projechivy Launcher 4.54 kuruyoruz (Forumda var)
Projechivy Launcher girip Ayarlar seçenegi yanında Android seçenegi var..buraya girince Ağ ve İnternete tıklayıp DNS düzenleme yapıyoruz. Benim kullandığım dns. adguard. com

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri