danceflare
Üye
- Konular
- 7
başlıktada belirttiğim gibi mi box için stabil reklam engelleyici varmı dostlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Adguard dns ile engelleme yapabilirsiniz fakat bazı uygulamalar dns engelini tespit ettiği için uygulamayı açmayabilirsiniz.başlıktada belirttiğim gibi mi box için stabil reklam engelleyici varmı dostlar.
Senin modlu uygulamalarla açıIlıyor sorun yok patronAdguard dns ile engelleme yapabilirsiniz fakat bazı uygulamalar dns engelini tespit ettiği için uygulamayı açmayabilirsiniz.
Evet modlarken genelde dns engelini kaldırıyorum.Senin modlu uygulamalarla açıIlıyor sorun yok patron![]()
DNS menüsü yok ip adresini statick yapıp telefon ve 3. taraf uygulama yardımı ile uzaktan bağlanarak yapıyorsunXiaomi tv box gen2 cihazında dns menüsü nerede adguard dns nereye yazılıyor bilen varmı ben biraz karıştırdım bulamadım özel dns menüsü yolunu bilen varmı?
Çözüm: linkte ki vidyoyu izleyin 6. Dakika'da ki yere gelin ve dns 1 ve 2 kısmına 94.140.14.14///94.140.15.15 bunları yazın ve kaydedin. Bu kadar.Xiaomi tv box gen2 cihazında dns menüsü nerede adguard dns nereye yazılıyor bilen varmı ben biraz karıştırdım bulamadım özel dns menüsü yolunu bilen varmı?