Arkadaşlar merhaba,ben appcreatoru kullanarak vavoo içeren bi uygulama yaptım güncellemeleri daha yeni yapıyorum.Uygulama için box desteği nasıl yapabilirim.Şuan mousela çalışıyor program.Eğer box desteğini yapabilirsem yakında burada paylaşırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederim.Appcreator24'u kullandım ve uygulama ücretsiz.Çalışmanızda başarılar dilerim. Hangi appcreatoru kullandınız, üyelik vs.
Teşekkür ederim.Appcreator24'u kullandım ve uygulama ücretsiz.
Kumanda desteği ve kontent component ekleniyordur muhtemelen dediğiniz site zaten Tarayıcı uygulaması değilmi websiteleri APK yapıyorArkadaşlar merhaba,ben appcreatoru kullanarak vavoo içeren bi uygulama yaptım güncellemeleri daha yeni yapıyorum.Uygulama için box desteği nasıl yapabilirim.Şuan mousela çalışıyor program.Eğer box desteğini yapabilirsem yakında burada paylaşırım.
normal uygulama şeklinde yapıyo kumanda desteği de ekleniyodur ama bulamadım birde yayınlar vavoo olduğu için sürekli linkleri değişiyor.Kumanda desteği ve kontent component ekleniyordur muhtemelen dediğiniz site zaten Tarayıcı uygulaması değilmi websiteleri APK yapıyor
cloudstream var ama eklenti nasıl yapılır bilmiyorumCloudstram e eklenti yapsanız daha iyi olur
cloudstream var ama eklenti nasıl yapılır bilmiyorum