Merhaba değerli forum üyeleri Mi Box 2. nesil üzerinde cloudstream uygulamasında Repo ekleyemiyorum localsend uygulaması üzerinden URL linkini kopyalayıp yapıştırıyorum olmuyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam arama kısmına kısa yolu yazıyorum arama kısmına basıyorum gelmiyor uygulamanın versiyonu 4.5.4 bu aradaYanlış yere ekliyor olabilir misiniz?
Url yerine mibox klavyesi ile bu kısa yolları da deneyebilirsiniz
nikstream
feroxxcs3
kekikan
Latte
sarapcanagii
Oraya yazıyorum hocam Repo ekle kısmından kısayolu yazıyorum bir şey çıkmıyor maalesefaramaya değil repo ekle kısmı
ne arama kısmı kardeşim ayarlar simgesine tıkla yani dişli çark simgesi var tıkla ona sonra eklentiler kısmına tıkla sonra depo ekleye bas ordan kısa kod yazan yere yaz onlarıHocam arama kısmına kısa yolu yazıyorum arama kısmına basıyorum gelmiyor uygulamanın versiyonu 4.5.4 bu arada
Oraya yazıyorum hocam Repo ekle kısmından kısayolu yazıyorum bir şey çıkmıyor maalesefne arama kısmı kardeşim ayarlar simgesine tıkla yani dişli çark simgesi var tıkla ona sonra eklentiler kısmına tıkla sonra depo ekleye bas ordan kısa kod yazan yere yaz onları
video çekip atabilir misin?Oraya yazıyorum hocam Repo ekle kısmından kısayolu yazıyorum bir şey çıkmıyor maalesef
Yaptım hocam oldu teşekkürlervideo çekip atabilir misin?
ama muhtemelen az sonra ya da daha sonrasında eklentiler çalışmıyor bağlantı bulunamadı hatası veriyor diye sorarsınYaptım hocam oldu teşekkürler
Biliyorum hocam bazı repoların çalışmadığını düzelir illaama muhtemelen az sonra ya da daha sonrasında eklentiler çalışmıyor bağlantı bulunamadı hatası veriyor diye sorarsın