Mi box 3. Nesil internet donma problemi

Cevdet_

Üye
Konular
2
Mi box s 4K vardı onu mutfakta kullanmak için Mİ BOX S 4K 3. Nesil aldım . İkisi aynı gmail ile yüklüler, bundan dolayı apklarda film, dizi izlerken donma yapar mı yoksa internette mi bir problem var, ÇÜNKÜ ara ara donma yapıyorlar . yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden

kullandığın apk ve internet de sorun oluyordur ayni gmail sorun yaratmaz. sinyal azmi geliyor yada apk da sorunlar olabilir vs vs

kullandığın apk ve internet de sorun oluyordur ayni gmail sorun yaratmaz. sinyal azmi geliyor yada apk da sorunlar olabilir vs vs
HDO BOX da dizi film izlerim bu 3. Nesili aldığımdan beri film başlıyor bir müddet sonra ortada yuvarlak dönmeye başlıyor ekran donuyor , HDO BOX kullanıyormusunuz var mı sizde böyle bir problem

HDO BOX da dizi film izlerim bu 3. Nesili aldığımdan beri film başlıyor bir müddet sonra ortada yuvarlak dönmeye başlıyor ekran donuyor , HDO BOX kullanıyormusunuz var mı sizde böyle bir problem
her apk da böyle sorun yasiyor musun ? ben kullanmiyorum. sinyal iyi geliyormu

66 Mbps ve 13 Mbps yükleme alıyor şu an , apk HDO da mı bir sorun var diyorsunuz , teşekkür ederim bu arada ilgilinizden dolayı

Apk kaynakli hocam internet gayet yeterli forumda ve drive adresinde cesitli apk lar var yeni seyler denemelisin. her apk da bir takim sorunlr oluyor.

Modeminiz 5 GHz mi

Geri