Constanzia
Üye
- Konular
- 2
Mi box 2 gen'e Revanced YouTube kuramadım nedenini de anlamadım kullanan var mı Revanced veya alternatif öneren düzgün çalışan APK lazım tesekkurler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Smarttube kesin çözümMi box 2 gen'e Revanced YouTube kuramadım nedenini de anlamadım kullanan var mı Revanced veya alternatif öneren düzgün çalışan APK lazım tesekkurle
Revanced box ve stick cihazlarda performansı yerlerde işlemciden dolayı.micro g istemesi çabası.hiç uğraşmayın.smart tube bütün dertlerinize çare oluyor. Forumda da konusu mevcut.Mi box 2 gen'e Revanced YouTube kuramadım nedenini de anlamadım kullanan var mı Revanced veya alternatif öneren düzgün çalışan APK lazım tesekkurler
Teşekkürler öyle yaptım bendeRevanced box ve stick cihazlarda performansı yerlerde işlemciden dolayı.micro g istemesi çabası.hiç uğraşmayın.smart tube bütün dertlerinize çare oluyor. Forumda da konusu mevcut.