Öneri Mİ box 2 sistem güncellemesi gelmiş görüşleriniz nedir

box cihazlarda eski yeni versiyon pek de önemli degil. android 9 ile android 12 ayni isi yapmaktalar. ben mi box birinci generasyon kullaniyorum android 9 versiyonunda calismakta hic bir sikinti sorun yok. her hangi bir eklenti kurulumunda sorun cikarmiyor. bazilari bu duruma bosu bosuna takinti yapiyor. bu gün piyasaya baktiginiz da android 9 versiyon yüklü box cihazlar daha hala satisi yapiliyor..

box cihazlarda eski yeni versiyon pek de önemli degil. android 9 ile android 12 ayni isi yapmaktalar. ben mi box birinci generasyon kullaniyorum android 9 versiyonunda calismakta hic bir sikinti sorun yok. her hangi bir eklenti kurulumunda sorun cikarmiyor. bazilari bu duruma bosu bosuna takinti yapiyor. bu gün piyasaya baktiginiz da android 9 versiyon yüklü box cihazlar daha hala satisi yapiliyor..
Bende android 12 mi box birinci jenerasyon kullanıyorum hatta bazı uygulamalar uygun değil böyle hataları var

Güncellemeye değer mi?
Ben baktım güncelleme VPN veya normal yok.Son benim yaptığım yukarıdaki verdiğim tarihliyse kastettiği ,sadece Leankeyboard çift basıyor(Air kymandada)onun harici yazılımı denedim bir sıkıntı vermedi hocam.Değmez bence andorid versiyon değişmediği sürece.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri