Mert Stream yeni bir player ve ücretsiz

Bilemedim. Kedisinin ilginç bir yaklaşımı var. Premium deyince zaten ücretli oluyor. Ilk videoda deseydi ok derdim. Hep ücretsiz olacak deyip hemen peşinden ücretli ve ücretsiz ayrımına gitmek hoş değil. Kendisi tanınan, bilinen bir kişi. Duruşu net, davranışı da ona göre olmalıydı. Çıkıp deseydi ben böyle bir uygulama yaptım fiyatı bu özellikleri bu. O zaman da bir şey demezdim. Bir öyle deyip bir böyle yapmak hoş olmuyor. Yoksa premium kilit sistemi çoğu uygulamada var. Ben duruşa bakarım her şeyden önce. Paralı yaptım ama beğeneceksiniz dersin. Deneme süresi de verirsin. Eyvallah. Böyle deyip bir hafta sonra böyle yapmak olmadı.
Hocam alternatif bir ton uygulama mevcut illa bu uygulamayı kullanmak zorunda değilsiniz ben sadece denemek için yükledim ama pek kullanmıyorum. Basic iptv player kullanıyorum genelde zaten bütün özellikleri ücretsiz. Ayrıca forumda paralı olup paylaşılan uygulamalar da var onları da kullanabilirsiniz. İyi seyirler.

Bir kaç gündür verimsiz çalışıyordu Tlgram kanalına baktim PStorenin kendi güncellemesi bozmuş .. uygulamaya yeni güncelleme verince stabil olmuş
Ücretli sürüm ile ilgili yorumu 'zorunlu değil ama destek olmak isteyenler için özelliği ekledim normal kullanıcılari etkileyecek bir şey yok diyor'

Emeğine, ellerine sağlık. Böyle çok güzel bir uygulamayı yaptığın ve bizlerle paylaştığın için çok teşekürler.

Arkadaşların dediği gibi bir sürü player var isteyen istediğini yükler kullanır,benim açımdan böyle bir şey düşünüp yapan insanlar daha önemli destek olmak gerek.

Dün tekrar bir konu açılmış doğrudan bu konudan devam edilebilirdi. Uygulama sürekli geliştiriliyor ve güncelleme yapıyorlar. Genel olarak çoğu özelliği ücretsiz premium seçenekleri ve destekleme seçenekleri koymuşlar. Ayrıca telefon ve tv şeklinde ikiye ayırmışlar neden bu şekilde olduğunu tam çözemedim. Tv sürümü telefonlara da kuruluyor :D
1788011179575.png

Premium özellik koymaları güzel ama bu şekilde ikiye ayırmalarını bu mesajdan sonra daha iyi anlaşılıyor. Genelde tek uygulama ve tek premium ile çoklu cihaza yükleniyor uygulamalar bu şekilde ise tv için ayrı mobil/tablet için ayrı ayrı premium satın almak gerekiyor.

Premium üyelik farkı TV

Amaç öncelik olarak destek
Özellik olarak gelecek olursak.

* 3 hesaptan fazla ekleme
* 4lü çoklu ekran
* 2li premium ekran
* Premium klasör oluşturma
* Favori özel yönetimi

Şeklinde ise premium sürümün ücretsiz sürümden farkını bahsetmişler. Uygulama hızlı açılıyor forumda paylaşılan listelerle sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Geri