MERHABA arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bymetpa

Üye
Konular
3
Kurallara aykırı başlık açmak.
sizce fiyat perfonmans pahalı markalar lütfen önermeyin
50 inc
55 inc
olabilir mümkünse google tv özellikli zira smartlar uygulama desteği yok
hangi cihazlar belki bilmedğim duymadığım en uyguna alabileceğim tv önerilerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim

gir burdan yürü yolu bulursun
+google olmasa ne olur kaçtığın para box konusunda 1.500 filan bişeyi tv yi yorarak mı kullanmak mı box alıp görev dağılımı yapmak mı bence 2. seçenek

onvo hılevel toshiba filips tv ler olabilir hatta a 101 e de geliyor şu anda da satılıyor onlar kullanışlı işini görür garantili montaj hizmeti de veriyorlar beklentini karşılar diye düşünüyorum..

sizce fiyat perfonmans pahalı markalar lütfen önermeyin
50 inc
55 inc
olabilir mümkünse google tv özellikli zira smartlar uygulama desteği yok
hangi cihazlar belki bilmedğim duymadığım en uyguna alabileceğim tv önerilerinizi bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim
Lütfen başlığınızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi takdirde ceza puanı alacaksınız.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Forum Kullanım Kuralları

Merhaba
Ben onvo 55 inç android TV kullanıyorum
Android 13 versiyon.
Televizyon çok güzel şimdi uç harflilerde qled var onlardan almanı tavsiye ederim
Kullanımı Android entegre olduğu için bence daha iyi ayrı ayrı uğraşmıyorum
Kötü yanlarına gelecek olursan bende beyaz ekran var alırken dikkat etmek gerekiyor ikincisi 8. GB hafıza var diyor 5 ini zaten kendi programlari yiyor. alacağın TV Android version eskiyse bulaşma çünkü yüklediğiniz şeylerin çoğunu kabul etmiyor ben şuan için hiçbir sıkıntı yaşamıyorum çünkü enson versiyonu aldım ama diğer şekildi olursa ucuz yollu büyük ekran bir TV ozellikleri yüksek ve güncel Yeni çıkmış TV box daha makbul gibi duruyor çünkü hafıza sıkıntısı çekmeyeceksin

Merhaba
Ben onvo 55 inç android TV kullanıyorum
Android 13 versiyon.
Televizyon çok güzel şimdi uç harflilerde qled var onlardan almanı tavsiye ederim
Kullanımı Android entegre olduğu için bence daha iyi ayrı ayrı uğraşmıyorum
Kötü yanlarına gelecek olursan bende beyaz ekran var alırken dikkat etmek gerekiyor ikincisi 8. GB hafıza var diyor 5 ini zaten kendi programlari yiyor. alacağın TV Android version eskiyse bulaşma çünkü yüklediğiniz şeylerin çoğunu kabul etmiyor ben şuan için hiçbir sıkıntı yaşamıyorum çünkü enson versiyonu aldım ama diğer şekildi olursa ucuz yollu büyük ekran bir TV ozellikleri yüksek ve güncel Yeni çıkmış TV box daha makbul gibi duruyor çünkü hafıza sıkıntısı çekmeyeceksin
aşırı pahalı tik tokda gazi antemde elden alabilsem o tv leri 12 3 arası alabiliorum aynı tv ler net üzerinde 16 dan başlıor o yüzden 3 harfli amrketlerde çok pahalı satmaya başladı malesef

gir burdan yürü yolu bulursun
+google olmasa ne olur kaçtığın para box konusunda 1.500 filan bişeyi tv yi yorarak mı kullanmak mı box alıp görev dağılımı yapmak mı bence 2. seçenek
dedğin ürünü aldım kapıdan geri yolladım üstelik kutu eski püskü kutu ile yollamış hasar yoktu ama ben teşhirim die buram buram bağırıyordu üstlik 50 inc altı next hiç bir tv yi kurulum ücreti almaksızın kurulum yapmıyor adamları aradım kapalı kutuyu getirip işyerinde açın ben evde kendim kurarım demem rağmen öyle uygulamamız yok deip geri çevirdiler 7bn tl tv 2 bn tl kurulum yani servis ücreti etti toplam 9 bn tl bizim burdaki üç harfli marketlerde zaten 9500 bandında bir çok seçenek var 7bn tl iyi fiyat ama kurulum veya kutu açılımı ücretsiz değil maelsef amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm özür dilediler ama yapabilecekleri tek şey geri iade etmek oldugunu belirttiler buda benim zaman kaybım oldu fiyata aldanıp almayın ben bi hata daha yaptım yorumları okumadım ama yorumların tamamı kurulum ücretli şikayetleri ile dolu

dedğin ürünü aldım kapıdan geri yolladım üstelik kutu eski püskü kutu ile yollamış hasar yoktu ama ben teşhirim die buram buram bağırıyordu üstlik 50 inc altı next hiç bir tv yi kurulum ücreti almaksızın kurulum yapmıyor adamları aradım kapalı kutuyu getirip işyerinde açın ben evde kendim kurarım demem rağmen öyle uygulamamız yok deip geri çevirdiler 7bn tl tv 2 bn tl kurulum yani servis ücreti etti toplam 9 bn tl bizim burdaki üç harfli marketlerde zaten 9500 bandında bir çok seçenek var 7bn tl iyi fiyat ama kurulum veya kutu açılımı ücretsiz değil maelsef amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm özür dilediler ama yapabilecekleri tek şey geri iade etmek oldugunu belirttiler buda benim zaman kaybım oldu fiyata aldanıp almayın ben bi hata daha yaptım yorumları okumadım ama yorumların tamamı kurulum ücretli şikayetleri ile dolu
dediğim ürün yok ki ben sadece bunu alabilirsin dedim zaten 50 alıcak kurulum yaptırır valla kurulum konularında sanırım pazarlık filan dönüyor ya kısaca fikrim çok fazla yok ama 50 inç alıcak veya üstü ondan kuruluma biri geliyodur ben şahsen televziyonu niye aldığıma göre alırım 40 filan alıcaksam beklentim yoksa zaten onvo filan bişe alırım tv tv sonuçta next de alırım araştırırım ne nedir gerçi ikisini de almam boşun boşu samsung alırım philips lg filanalırım + box alırım 1500 a 1 tane kişisel tercih meselesi tv işleri

@bymetpa başlık yüzünden moderatörden uyarı almışsınız ama bakıyorum başlık hala aynı ve siz konuda aktifsiniz, yorumlara cevap veriyorsunuz. Ceza almamak için ilk iş olarak başlığı düzeltip, sonra yorumlara odaklansanız daha iyi olmaz mı sizce de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri