Maxfit 3x Koşu Bandı (Bim)

Latte

Geliştirici
Konular
72
Genel olarak ortalama minimum 8.000₺ bir fiyattan satılıyor. Bim'de ise 5.999₺ ile satışa sunulmuş.

Screenshot 2024 11 28 18 35 25 04 4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76

Kardeşim doğu görevinden dolayı bulunduğu ilde oturduğu yerden alışveriş ve yürüyüş için hemen hemen 35 derece eğimli ve 700 metre kadar yürüme mesafesi olan dik bir yokuştan dolayı (son 100 metrede daha da dikleşiyor ve eve girdiğinizde 10 dakika nefes almaya alışmanız gerekiyor;)) en azından ev içerisinde kendisi ve annem için yürüyüş yapabilmek adına almaya karar verip satın almış.

Diğer bankaların durumlarını bilmiyorum ama taksitle almak isteyenler olursa diye Bim'de 6 taksit yapılabiliyor ve satın alırken kasiyer tarafından seçilebiliyor olmasına rağmen Ziraat Bankası taksit yapılmasını engellemiş. Sadece sağlık gibi birkaç başlıkta takside izin verdiklerini söylemişler telefonda. O yüzden peşin almak zorunda kalmış kardeşim. Bu biraz can sıkıcı. Satan 6 taksitle sattığını söylüyor ama banka taksit yaptırmıyor. Bir başka Türkiye gerçeği ;)

Her neyse, almayı düşünenler varsa fiyat açısından güzel bir fırsat. Elbette daha detaylı ve özellikli koşu ve yürüyüş bantları var ma yine de fiyat olarak bakıldığında üzmez diye düşünüyorum. Henüz teslimat yapılmadığı ve kurulum olmadığı için (satın alırken; ürünü teslim ederken kurulum da yapılacağı ve kurulum yapılmazsa haber verilmesini ve kurulum yapacak başka kişileri yönlendireceklerini söylemişler Bim'de. Kurulum onlar tarafından yapılmadan kullanılmaması gerekiyormuş.) yorum yapamıyorum ama kurulumdan sonra isteyen olursa cevaplayabilirim.

Kurulum sonrası yorumları merak ediyorum 😉

Normalde kendilerinin kurulum yapacağını söylemesinden dolayı birkaç gün kapalı kutu kenarda durdu ama bugün arayıp kendiniz kurabilirsiniz sadece sorun varsa fotoğraf ve video çekersiniz dediler. Ben de kendim kurdum ki öyle çok yetenek gerektiren bir ihtiyaç da yokmuş. Çünkü kutuyu açtıktan ve köpükleri çıkarttıktan sonra geriye sizin yapmanız gereken birkaç şey kalıyor, onlar da; hem telefon/tablet tutacağının konacağı hem de yürürken tutulabilmesi için olan destek ayaklarının alttan iki adet alyanlı vidayla sıkıştırılması, telefon tutacağının yerine konup vidalanması ve sabitleyici ayak olarak kullanılan iki adet vidalı ayağı döndürerek yerine takmak.

Kardeşim aldığı için hâkim değildim ama kumandayla çalışıyormuş. Yani yürürken üzerinde basıp da kontrol edeceğiniz bir mekanizması yok. Elinizdeki kumandayla (İlk açılışta eşleştirme için birkaç saniye basılı tutmak yetiyor) hızı ayarlıyorsunuz. 0.1'den 6.0'a kadar hız ayarlanabiliyor tek tek. Yürüme bandının önündeki LED ekran ile görüyorsunuz değerleri hız/kalori/mesafe gibi tabi kumandayla basıp bakarak.
Bir de üzerinde ses kalitesine şaşırdığım bluetooth hoparlör de varmış. Telefondan hızlıca bağlanıyor ve tıslama/patlama gibi tiz veya basslarda hiç sorun görmedim. Yürürken müzik dinlemek veya önünüze koyacağınız telefon/tablet'in sesini oradan duymak eğlenceli olabilir.

Ön tarafındaki tekerlekleri sayesinde arkadan çok fazla güç gerektirmeden dikey kaldırıp sürüklenebiliyor. Taşıma açısından ufak bir avantaj. Sanırım ağırlığı 25-30 kg civarında. Açık ayak mesafesi 38 cm kadar.

Ekli dosyayı görüntüle IMG20241205173924.jpg

Ekli dosyayı görüntüle IMG20241205173936.jpg

Ekli dosyayı görüntüle IMG20241205173941.jpg

Ekli dosyayı görüntüle IMG20241205173954.jpg

Geri