Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
trendyol gibi sitelerden hazır sistem almayın bütün parçaları eski nesil haberiniz olsun gamingentr, itopya, sinerji, tebilon gibi sitelerden alın derim yoksa paranız çöp olur veyahut bütçe kısıtlıysa 2.el iyi bir toplama pc alın daha iyi.Karne hediyesi olarak çocuğuma Trendyol gibi sitelerden hazır kurulu masa üstü bilgisayar almak istiyorum 15 bin gibi fiyatlara sıkıntı cikarmi
Karne hediyesi olarak çocuğuma Trendyol gibi sitelerden hazır kurulu masa üstü bilgisayar almak istiyorum 15 bin gibi fiyatlara sıkıntı cikarmi
Dostum insanları yanıltma lütfen adamlar kasaya ne koyduklarını tektek yazıyorlar birsürü seçenek sunuyorlar parasına göre sistemleri bir araya getiriyorlar bir hizmet yapıyorlar sende araştırırsın veya burada linkini koyar bilenden fikir alırsın üstelik kandırıldığını anladığında iade etme garantin var.trendyol gibi sitgelerden hazır sistem almayın bütün parçaları eski nesil haberiniz olsun gamingentr gibi itopya, sinerji gibi sitelerden alın derim yoksa aparanız çöp olur
içindekini yazıyorlar doğru ama içindeki ekipmanlar çok eski oluyor 30.000 den sonrası yeni nesil oluyor trendyolda. İşlemcileri genelde 3.nesil oluyor oda yeni nesil oyunları kaldırmaz benim önerim itopya sinerji veya başka bilindik bilgisayar yerlerinden bilgisayar alınması hele şu trendyoldaki zeiron izoly bence almayın.Dostum insanları yanıltma lütfen adamlar kasaya ne koyduklarını tektek yazıyorlar birsürü seçenek sunuyorlar parasına göre sistemleri bir araya getiriyorlar bir hizmet yapıyorlar sende araştırırsın veya burada linkini koyar bilenden fikir alırsın üstelik kandırıldığını anladığında iade etme garantin var.
Bu bilgisayar iyi değil ekran kartı idare eder ama 3. nesil işlemci bu kartı rahat besleyemez dar boğaz olur.Dostum senin için araştırma yaptım beni ikna eden ekran kartı oldu bana sen alırmıydın dersen alırdım diyordum buraya linkini bırakıyorumki bakalım benim fikrimi kaç kişi destekleyecek veya bu fiyatlarda daha iyi sistem tavsiye edecek.
Link===>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
kesinlikle noktasına virgülüne kadar katılıyorum.Marka olarak satılan cihazlarda Çinde kendi adlarına anakart kasa ram power ürettiriyorlar.içindekini yazıyorlar doğru ama içindeki ekipmanlar çok eski oluyor 30.000 den sonrası yeni nesil oluyor trendyolda. İşlemcileri genelde 3.nesil oluyor oda yeni nesil oyunları kaldırmaz benim önerim itopya sinerji veya başka bilindik bilgisayar yerlerinden bilgisayar alınması hele şu trendyoldaki zeiron izoly bence almayın.
Böyle tabirler kullanmayı sevmiyorum ama bu bilgisayar kısa tabirle 5 para etmez. Neden mi?Dostum senin için araştırma yaptım beni ikna eden ekran kartı oldu bana sen alırmıydın dersen alırdım diyordum buraya linkini bırakıyorumki bakalım benim fikrimi kaç kişi destekleyecek veya bu fiyatlarda daha iyi sistem tavsiye edecek.
Link===>Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
dostum iade var diye almasından yana değilim birde yanıltıcı demişsin ben bunu yazdığıma göre deneyimlerim var ya da deneyimleyen arkadaşlarım vaar tanıdıklarım var yani sonuç olarak benim trendyolla ya da ordaki satıcılarla sorunum yok herhalde sadece sormuş sıkıntı çıkar mı diiye bende çıkar diyorum işte eski nesil olduklarını da belirtmiyor çoğu satıcı insanlarda fiyatlarına aldanıyorlar yani bilip bilmeden konuşmuyorum boş konuşmuşsun herkes burda fikrini vermiş bende verdim soran kişi beni dinleyecek diye bir kaide yok sonuçtaDostum insanları yanıltma lütfen adamlar kasaya ne koyduklarını tektek yazıyorlar birsürü seçenek sunuyorlar parasına göre sistemleri bir araya getiriyorlar bir hizmet yapıyorlar sende araştırırsın veya burada linkini koyar bilenden fikir alırsın üstelik kandırıldığını anladığında iade etme garantin var.
kesinlikle katılıyorum öyleiçindekini yazıyorlar doğru ama içindeki ekipmanlar çok eski oluyor 30.000 den sonrası yeni nesil oluyor trendyolda. İşlemcileri genelde 3.nesil oluyor oda yeni nesil oyunları kaldırmaz benim önerim itopya sinerji veya başka bilindik bilgisayar yerlerinden bilgisayar alınması hele şu trendyoldaki zeiron izoly bence almayın.
Ona bir seçenek sunalım tabii ki, mesela bütçesini 20'ye çıkarmasını isteyelim. Bütçesi 15 bin diye çere çöpe para harcamasını istemeyelim.Mantıken eleştirilerinize sonuna kadar katılıyorum,lakin burada bir sorun var? Vatandaş 15 bin Lira bütçem var daha fazlasını veremem ama bir PC sahibi olmak istiyorum diyor hadi O'na bir seçenek sunalım!
bakın ne güzel herkes tespitini nedenini yazmış bir fikir belirtmiş Sinetech hocamda ne güzel bir şekilde ama ben yazdım diye yanıltıcı etiketi yemişim şaka gibi..Böyle tabirler kullanmayı sevmiyorum ama bu bilgisayar kısa tabirle 5 para etmez. Neden mi?
1- Üzerindeki işlemci : i5 3470. Bu işlemcinin çıkış tarihi 2012, yani 13 yıllık bir işlemci. Sıfır olma ihtimali yok, bu işlemcileri Çin'den kiloyla alıyorlar.
2- RGB hoparlör, rgb kasa, rgb mouse pad, rgb klavye vs. hepsinin tek amacı göz boyamak, çok düşük kaliteli markasız ürünler.
3- Kasa ve güç kaynağı hakkında en ufak bir bilgi yok.
4- Monitörün markası paylaşılmamış olsa da yorumlarda Izoly yazıyor. Başka söze gerek yok herhalde.
5- Sistemdeki en güncel(!) parça ekran kartı ve o da 6 yıl önce piyasaya çıkmış ve GTX serisinden bir ekran kartı, 5000 serisi kartlar konuşulurken 1000 serisi bir kart kesinlikle önerilmez. RTX öncesi artık güçsüz kalmış ve güncel oyunlarda performans veremeyecek bir ekran kartı. Kaldı ki @patr0n 'un da dediği gibi işlemci ile uyumsuz.
6- Ramler DDR3, SSD'si büyük ihtimalle SATA (en basit m2 ssd'lerde giriş seviyesi hızlar 3500 MB/s iken, SATA bir SSD ile maksimum 500 MB/s hız alabilirsiniz).
Kısacası eskimiş teknolojiyi, RGB malzemelerle göz boyayarak vatandaşı kandırıyorlar.
Ağzınıza sağlık. ben sert yazmadım insanlar yanlış anlayabiliyorlar.Böyle tabirler kullanmayı sevmiyorum ama bu bilgisayar kısa tabirle 5 para etmez. Neden mi?
1- Üzerindeki işlemci : i5 3470. Bu işlemcinin çıkış tarihi 2012, yani 13 yıllık bir işlemci. Sıfır olma ihtimali yok, bu işlemcileri Çin'den kiloyla alıyorlar.
2- RGB hoparlör, rgb kasa, rgb mouse pad, rgb klavye vs. hepsinin tek amacı göz boyamak, çok düşük kaliteli markasız ürünler.
3- Kasa ve güç kaynağı hakkında en ufak bir bilgi yok.
4- Monitörün markası paylaşılmamış olsa da yorumlarda Izoly yazıyor. Başka söze gerek yok herhalde.
5- Sistemdeki en güncel(!) parça ekran kartı ve o da 6 yıl önce piyasaya çıkmış ve GTX serisinden bir ekran kartı, 5000 serisi kartlar konuşulurken 1000 serisi bir kart kesinlikle önerilmez. RTX öncesi artık güçsüz kalmış ve güncel oyunlarda performans veremeyecek bir ekran kartı. Kaldı ki @patr0n 'un da dediği gibi işlemci ile uyumsuz.
6- Ramler DDR3, SSD'si büyük ihtimalle SATA (en basit m2 ssd'lerde giriş seviyesi hızlar 3500 MB/s iken, SATA bir SSD ile maksimum 500 MB/s hız alabilirsiniz).
Kısacası eskimiş teknolojiyi, RGB malzemelerle göz boyayarak vatandaşı kandırıyorlar.