Manitux Cross-Platform Media Center App

@Zerk hocam nasıl bir zorluk yaşadınız? Macos kullanıcıları için kurulumu kolaylaştıracak bir script hazırlıyoruz. Linux üzerinde çok deneyimli olmayan kullanıcılar için önerileriniz varsa dikkate almaya hazırız.
iptvnator diye bir uygulama var hocam o bir örnek olabilir belki. Brew'e de eklerseniz terminalden yükleme kurma silme işlemleri kolayca yapılabilir.

Şu arayüzle Kodi için Manitux eklentilerinin çalışacağı bir skin yapılsa tadından yenmez. Ardından @Kargo1975 hocamın dediği gibi bir de Kodi build olsa var ya :)
@dakini Hocam Eyvallah.Eskilerden Kodi Lokum Tv Build Vardı.
Şuan Forumumuzda @manitux Kardeşim iz ve @dakini Hocam,Kodi İçin Çok Güzel Eklentiler Geliştiriyorsunuz.İnşallah Böyle Güzel Bir Supriz Bekliyorum.
Kodi Hazır Build Apk Olsa Harika Olur.Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.Saygılarımla.

Son düzenleme:
Şu an Film makinesi filmleri oynatmıyor.

Merhaba usta android uygulaması için bir gelişme var mı

Paylaşım için teşekkürler hocam

Tasarım güzel hocam elinize sağlık

Merhaba usta android uygulaması için bir gelişme var mı
Kodi ve Cloudstream eklentileri geliştirmekten ve bazı özel işlerden dolayı kendi projemize ara verdik :) Ama en yakın zamanda devam edeceğiz.

Selamlar konuyu ilk defa gördüm Pc ye geçtiğimde deneme yapacağım eline sağlık

Pc de çok başarılı elinize sağlık. Aynı program android için de yapılırsa harika olur. Benim düşüncem...

Şimdi github sayfasına baktım uygulamanın android sürümü test aşamasında yapılıyor anladığım kadarıyla. Elinize emeğinize sağlık..

ütsad öncelikle emeklerinize sağlık. Manitux pc versiyonu askıya mı aldınız?

Selamlar konuyu ilk defa gördüm Pc ye geçtiğimde deneme yapacağım eline sağlık
Pc de çok başarılı elinize sağlık. Aynı program android için de yapılırsa harika olur. Benim düşüncem...
Şimdi github sayfasına baktım uygulamanın android sürümü test aşamasında yapılıyor anladığım kadarıyla. Elinize emeğinize sağlık..
ütsad öncelikle emeklerinize sağlık. Manitux pc versiyonu askıya mı aldınız?
Kodi ve Cloudstream eklentileri geliştirmekten ve bazı özel işlerden dolayı kendi projemize ara verdik :) Ama en yakın zamanda devam edeceğiz.

Geri