Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bence zaten en iyisi. Yaşıyor tabii ki. Full dolu içerik var 24 saat geri almaGölge TV çalışıyor mu
Hocam varsa APK linki atarmisinizBence zaten en iyisi. Yaşıyor tabii ki. Full dolu içerik var 24 saat geri alma
Gölgetv uygulamayı email ile ID kayıt yaparak kişiye özel yaptı. Yani önüne gelen kurup çalıştıramıyor. Modcular sağolsun.Hocam varsa APK linki atarmisiniz
Link varmıOnePlayer
'Modcular sağ olsun' rica ederiz, yine modlayıp emailsiz bir şekilde de çalıştırabiliyorum.Gölgetv uygulamayı email ile ID kayıt yaparak kişiye özel yaptı. Yani önüne gelen kurup çalıştıramıyor. Modcular sağolsun.
Link varmı
APK linki var mı'Modcular sağ olsun' rica ederiz, yine modlayıp emailsiz bir şekilde de çalıştırabiliyorum.![]()
Şunu bizimle paylaşsan ne olur özelden de göndersen olur'Modcular sağ olsun' rica ederiz, yine modlayıp emailsiz bir şekilde de çalıştırabiliyorum.![]()
hangi bölümdekiFuTv Xpola Playerde Gerçekten Donmuyor
Neyden bahsettiğimi biliyormusunhangi bölümdeki
Üstad Rica etsem bana da atar mısın'Modcular sağ olsun' rica ederiz, yine modlayıp emailsiz bir şekilde de çalıştırabiliyorum.![]()