Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arkadaşlar malum spor kanalların düzgün çalışan linkleri olan varmıdır? Şimdiden tşkler
Biraz fazla reklam var, dikkat etmek lazımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Cok tesekkur ederim elıne sağlıkBuyrun arkadaşlar buda benden olsun kendi yaptığım bir uygulamadır kullanım şekli bir kanal açtığınız da playeri kapatıp liste moduna geri dönebilmek için player ekranı dışında bir alana dokunun tam ekran normal ekran için player üzerinde çift tıklayın selçuk sports kanalları ni çeker ve oynatır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Merhaba çok güzel olmuş acaba trgoals da yapar mısınız bu şekilde tesekkurlerBuyrun arkadaşlar buda benden olsun kendi yaptığım bir uygulamadır kullanım şekli bir kanal açtığınız da playeri kapatıp liste moduna geri dönebilmek için player ekranı dışında bir alana dokunun tam ekran normal ekran için player üzerinde çift tıklayın selçuk sports kanalları ni çeker ve oynatır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
trgoals içinde paylaşmıştım forumda benzer bir konuda burada tekrar paylaşabilirim fakat baştan belirteyim malesef trgoals versiyonunda wuffy player ile kullanmak gerekiyor ikincisi tüm tarayıcılar ile çalıştıramayabilirsiniz farklı farklı tarayıcılar da test edin çalışmaz ise örneğin ben genelde soul browser kullanırım onda sorunsuz çalışıyor encode edilmemiş bağlantı https protokolündeki boşluğu kaldırınMerhaba çok güzel olmuş acaba trgoals da yapar mısınız bu şekilde tesekkurler
Abi bu siteler de var belki olurtrgoals içinde paylaşmıştım forumda benzer bir konuda burada tekrar paylaşabilirim fakat baştan belirteyim malesef trgoals versiyonunda wuffy player ile kullanmak gerekiyor ikincisi tüm tarayıcılar ile çalıştıramayabilirsiniz farklı farklı tarayıcılar da test edin çalışmaz ise örneğin ben genelde soul browser kullanırım onda sorunsuz çalışıyor encode edilmemiş bağlantı https protokolündeki boşluğu kaldırın
h ttps://kopruluu55.github.io/main/trgoalsmultiplayer
encode bağlantı
Teşekkürler eline sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
apk olarak ekledim wuffy player ile çalışır taraftarium24 uygulaması
Nasıl yapacağız açıklama yok mu ustam link ekliyorum ama birşey olmuyor
Taraftarium degil de hangisi iyiyse onunZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
apk olarak ekledim wuffy player ile çalışır taraftarium24 uygulaması