Maclar yoksa iptv kıymeti varmı sizce

Elazig23

Üye
Konular
5
Yanlış kategoride başlık açmayınız.
Arkadaslar iptv sadece mac oldugu zaman kullananlardanmisiniz

Bölgesel anten sorunları olabiliyor hava koşullarından dolayı.
Karlı havalarda uydu antenini kar kapladığında ya da şiddetli yağış olduğunda sinyal kalitesi kaybolabiliyor.

Eğer ücretli bir TV uygulaması kullanmıyorsak IPTV ve ulusal kanallar yayınlarını izlemek için tabi ki işe yarıyor.

Binlerce filim dizi var dünya ülkeleri kanalları var.
Evet, bu da başka bir neden. Türkiye kanalları için m3u listeleri bulmak zor olabiliyorsa da sürekli kapandıkları için ayrıca çanak veya LNB ile diğer uydu yayınlarını izleyebilmek yerine işe yarar bir çözüm.

Yukarıda sayılanlara ek olarak, e bir de az buçuk yabancı dil var ise (hatta dil yoksa bile) dünya'ya bir göz atabilmek de güzel

Istanbulda yaşıyorken evimde anten sıkıntısı vardı. Tv bi gösteriyo üç göstermiyodum sonra iptv yi keşfettim

Ben genelde maç için kullanıyorum ama şimdiye kadar güzel bir iptv bulamadım.

benim fikrim eger yabancı biri degilseniz ve o ulkenın kanallarını ızlemıyceksenız gereksiz genel fikrim de internet olan bir evde 1 tane standart uygun 1 box alırsın ulusalı bgn her turlu zaten ızlersın m3u olarak kapanma ıhtımalı ulusal yayın dosyasının ımkansız zaten web yayını çogu ana kanallar hani apk dan da ızlersın hadi geçtim onu bana prime ucretsiz verdi 1 sene kullanıyorum gayet iyi tivibu da alman ligi s sport ıspanya italya eurolig var aylık paralısı 55 tl ye gelıyor yıllık da maça gelirsek sadece maçı için de alıyosam ben olsam gider tod veya beın connect alırm ki tod aylık 250 tum maçlar şuan haftada 60 tl gibi bir para neye vermıyoruz yok yayın var mı 4 k mı 8 k mı ugraşamdan izlenir film dizi box olan birisi bence ip den ızlemez diye düşünüyorum

Bende dreamstar Nova var. Birde dvb-s tuner aldım. Normal yayınları uydudan seyrediyorum. Maçlarla pek alakam olmadığı için benim en büyük eğlencem belgesel kanalları. Benim içinde belgesel yoksa iptv'nin bir anlamı yok :) Film için zaten bir sürü site var

Tamamen göreceli, bana göre "maçların kıymeti var mı?" derim.

Bende dreamstar Nova var. Birde dvb-s tuner aldım. Normal yayınları uydudan seyrediyorum. Maçlarla pek alakam olmadığı için benim en büyük eğlencem belgesel kanalları. Benim içinde belgesel yoksa iptv'nin bir anlamı yok :) Film için zaten bir sürü site var
S-tuner alayım dedim bende de Dreambox nova 4k var ama aşırı pahalı bence 400 600 TL bandında 😔

Geri