Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet, bu da başka bir neden. Türkiye kanalları için m3u listeleri bulmak zor olabiliyorsa da sürekli kapandıkları için ayrıca çanak veya LNB ile diğer uydu yayınlarını izleyebilmek yerine işe yarar bir çözüm.Binlerce filim dizi var dünya ülkeleri kanalları var.
Hayır..Ben sadece belgesel için kullanıyorum.Arkadaslar iptv sadece mac oldugu zaman kullananlardanmisiniz
S-tuner alayım dedim bende de Dreambox nova 4k var ama aşırı pahalı bence 400 600 TL bandındaBende dreamstar Nova var. Birde dvb-s tuner aldım. Normal yayınları uydudan seyrediyorum. Maçlarla pek alakam olmadığı için benim en büyük eğlencem belgesel kanalları. Benim içinde belgesel yoksa iptv'nin bir anlamı yokFilm için zaten bir sürü site var
S-tuner alayım dedim bende de Dreambox nova 4k var ama aşırı pahalı bence 400 600 TL bandında![]()