Maçlar için uygulamalar ve IP TV önerileri

osmorc1

Üye
Konular
3
Merhaba arkadaşlar, Avrupa ve Süper Lig maçları için önerebileceğiniz kaynak, ıp tv veya uygulamalar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

İnatbox,Gölge tv,Rec tv sıkıntı olabiliyor Daha doğrusu hepsinde olabiliyor Ama çoğunlukla çalışıyorlar vb.

Bunların linkini siteden bulabilirsin istersen ben de atabilirim bunlar ücretsiz ıptv'ler genellikle paralı oluyor sitede önerebilirim Selçuk Sports taraftarium24 bunları da kullanabilirsin ama bunlarla fena reklam çıkıyor ondan çok kullanma derim önceden bunları kullanıyordum ama çok reklam çıkınca İşte bu uygulamalarla tanışınca artık onları kullanmıyorum

Bunların linkini siteden bulabilirsin istersen ben de atabilirim bunlar ücretsiz ıptv'ler genellikle paralı oluyor sitede önerebilirim Selçuk Sports taraftarium24 bunları da kullanabilirsin ama bunlarla fena reklam çıkıyor ondan çok kullanma derim önceden bunları kullanıyordum ama çok reklam çıkınca İşte bu uygulamalarla tanışınca artık onları kullanmıyorum
Uygulamaların linklerini atma şansın var mı?

Bu arada ben güvenli linkleri atacağım ama sende bir sıkıntı olursa ben sorumlu olmayacağım Onu şimdiden söyleyeyim Sonra bana patlama ve Sana tavsiyem banka hesaplarının olmadığı bir telefona indir ya da herhangi bir cihaza benim telefon öyle Sen de öyle yapmana tavsiye ederim sonra çalınmasın

Rec tv: gölge TV burada kapanmış gibi gözüküyor Onun linkini atamam şu an yasak olduğu için burada veren Ben de bir kere sorduğum için yasaklandım çok riske girmeye gerek yok inat boksun resmi Twitter hesabına gir Oradan bulursun inat boksun linkini

Geri