MAÇ YAYIN SİTESİ

Konular
1

HER ZAMAN AKTİF OLAN SİTEMİZ ÜÇRETSİZ 24 SAATLİK KEY ALARAK AKTİF BİR ŞEKİLDE İZLENMEYE DEVAM ETMEKTEDİR

BOX SPORTS:
@Boxsportskey_bot

Bu bot artık 7/24 açıktır /key yazarak alabilirsiniz
Sohbetede ekledik botu ordanda alabilirsiniz

güncel adresimiz03:01

Son düzenleme:
Yorumlarda birbirinize karşı saygılı olun!

HER ZAMAN AKTİF OLAN SİTEMİZ ÜÇRETSİZ 24 SAATLİK KEY ALARAK AKTİF BİR ŞEKİLDE İZLENMEYE DEVAM ETMEKTEDİR

BOX SPORTS:
@Boxsportskey_bot

Key gereksiz olmuş çünkü benim gibi Telegram kullanmayanlar var olsada key gereksiz o yüzden boş iş olmuş kusurabakma.

Tamamı BÜYÜK HARF kullanmayınız.
Key gereksiz olmuş çünkü benim gibi Telegram kullanmayanlar var olsada key gereksiz o yüzden boş iş olmuş kusurabakma.
KEY OLMADIGIN DA SİTE COK RAHAT BAN YER VE SÜRELİK AKTİF HALE GETİREMEYİZ SİTEYİ KEY OLDUGUN DA SİTE HER ZAMAN KORUMALI VE AKTİF HALDE TUTABILIRIZ TESEKKURLER

Ben de telegram kullanmadığım için siteyi kullanma şansım yok demektir. Yine de elinize sağlık.

Fakat mesaj atarken bütün harfleri büyük yazmamanız gerekiyor.

Kolay gelsin.

yorumlara yazılıyor bota yazılmıyor key nasıl alınacak

maç izlemesemde sistem güzel çalışıyor, başarılı buldum, isteyen kullansın ki, az olsun öz olsun

foruma özel key yapıp paylaş üyeler görüp girer yoksa 50 tane site var zaten

kardesim box cihazin varsa. öncelikle bir kodi kur. ve internete git world-repo repository zip dosyasini bul indir. zip dosyasindan cikarmadan bir ubs stick at. ordan box cihazina tak kurulumu yap. eklentiler icinde vavoo var kur tüm türk kanallarini seyret vavoo da tüm kanallar mevcut... apk dosyasi sürekli güncelleme alan uygulama suraya git buraya gel ve m3u link de kirilgandir. düzen vermez. ben apk eklentiyle m3u link hic ugrasmiyorum. internet web siteleride reklam uzantisi olur ikide bir yayin takilir sesi gelmez

kardesim box cihazin varsa. öncelikle bir kodi kur. ve internete git world-repo repository zip dosyasini bul indir. zip dosyasindan cikarmadan bir ubs stick at. ordan box cihazina tak kurulumu yap. eklentiler icinde vavoo var kur tüm türk kanallarini seyret vavoo da tüm kanallar mevcut... apk dosyasi sürekli güncelleme alan uygulama suraya git buraya gel ve m3u link de kirilgandir. düzen vermez. ben apk eklentiyle m3u link hic ugrasmiyorum. internet web siteleride reklam uzantisi olur ikide bir yayin takilir sesi gelmez
Vpn ister mi Türkiyede?

BOX SPORTS:
@Boxsportskey_bot

nasıl bir Hosting kullanıyorsunuz?
bir gün geçmeden kapanıyor?

Konuyu görüntüleyenler

Geri