Maç uygulama öneri

just1907

Üye
Konular
7
Beyler maçları nerden izliyorsunuz hangi uygulamalardan en iyi görüntüyü keyfi veren yerler neresi uygulama olarak son olarak gölge tvyi modlayan var mı aranızda varsa link atabilir misiniz teşekkürler

Beyler maçları nerden izliyorsunuz hangi uygulamalardan en iyi görüntüyü keyfi veren yerler neresi uygulama olarak son olarak gölge tvyi modlayan var mı aranızda varsa link atabilir misiniz teşekkürler
Rec-inat—dezor
Televizo iptv -iptv# m3u listesi ile
Ben buralardan izliyorum

İçinde kendi kanalları var mı yoksa biz mi ekliyoruz link atma şansın var mı dostum
Benim dediğim modlu zaten dostum sen bişey eklemiyorsun tilki resmi var üstünde kool.to yazıyor tilki resmine tıkladın mı vpn açık olacak ondan sonra istediğin kanalı izle

İçinde kendi kanalları var mı yoksa biz mi ekliyoruz link atma şansın var mı dostum
Bu arada 2 dezor klasörü var ikisinden biri modlu olan tilki resmi olcak açılışta ilk indirdiğinde tilki resmi yoksa ötekini indir link atardım ama 2 tane var hangisi modlu olan bilmiyorum

İki linkide attım dostum ikisinden biri modlu olan ama hangisi bilmiyorum

Dezordaki zaten kool.to
Onları tarayıcıdan açabilirsin VPN ile
huhu.to
kool.to
oha.to
Chrome veya başka bi tarayıcıya bu adreslerden birini yaz vpn açıkken öyle de oluyor

Geri