Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk mesajı yakın gözlüğünüz ile tekrar okuyunuzNasl yardımcı olabilirsin bu konuda![]()
Bende siz bu konuda geri dönüş yapın diye mesaj attım. Sizde daha fazla anlamak için kitap okuyun mu diyeyim bende.. Biraz üslup lütfen..İlk mesajı yakın gözlüğünüz ile tekrar okuyunuz
Bende siz bu konuda geri dönüş yapın diye mesaj attım. Sizde daha fazla anlamak için kitap okuyun mu diyeyim bende.. Biraz üslup lütfen..
Siz üstünüze neden alıdınız??Bir ilginiz vardır diye düşündüm. Geri dönüş olmayınca buraya yazdım..Topic açan kişiye yazınız bana niye geri dönüşüm yaptınız
Siz üstünüze neden alıdınız??Bir ilginiz vardır diye düşündüm. Geri dönüş olmayınca buraya yazdım..
amma guldum gece gece hey allahım ya kıme nıyet kıme kısmet çadır karıstı hanı derler ya hırsızın hıc mı sucu yokSiz üstünüze neden alıdınız??Bir ilginiz vardır diye düşündüm. Geri dönüş olmayınca buraya yazdım..