Maç izlemek için güzel kasma donma yapmayan uygulama veya m3u listesi olan varsa lütfen verir misiniz. denediklerimin hepsi donuyor veya 480p kalitede

Benita

BANNED
Konular
15
Allah rızası için yardımcı olun. maç hevesim kursağımda kaldı

isterseniz forum içerisinde kısaca bir arama yapın. çok sayıda m3u ve program tavsiyeleri var

neredeyse hepsini denedim diyebilirim. ancak denediklerimin çoğu açılmıyor veya açılıyor ama çok donuyor. vpn gerektirenleri vpn ile denedim ancak nafile. tivimate ile deniyorum. yıllar sonra ilk defa maç izlemek istiyordum.

Ben Gölge TV kullanıyorum gayet memnunum panallerden 4k izliyorum

neredeyse hepsini denedim diyebilirim. ancak denediklerimin çoğu açılmıyor veya açılıyor ama çok donuyor. vpn gerektirenleri vpn ile denedim ancak nafile. tivimate ile deniyorum. yıllar sonra ilk defa maç izlemek istiyordum.
VPN gerektirmeyen yani onsuz da açılan Hyrox TV var. Telefonda ve Mi Stick 4k'da test ettim. Sadece reklam engelleyici DNS kullanmayın yeter. Google üzerinden Hyrox TV diye aratırsanız en üstte kendi sayfası çıkar oradan indirip kurabilirsiniz.

Rec, gölge, cine10, inat ilk alternatifler. Donmayan m3u zor. Paralılar bile donabiliyor

Geri