M3UChecker toplu veya tekil test

Geliştirmiş olduğum m3u test sitesini tüm m3u linklerinizi test edebilirsiniz. Toplu veya tekil testler panel bilgilerini öğrenme.

Eklenmesini istediğiniz veya hatalar var ise bana bildirebilirsiniz

Teşekkürler güzel olmuş. Sadece tekil olan kısmı kullandığımda browser da aşırı kasma donma ve sonucunda kapanma yaşadım. Edge (android) kullandım. Sebebini bilemiyorum tabi

Geliştirmiş olduğum m3u test sitesini tüm m3u linklerinizi test edebilirsiniz. Toplu veya tekil testler panel bilgilerini öğrenme.

Öncelikle Paylaşımın için teşekkürler. Site incelemesi sırasında dikkatimi çeken bir kod var. Bu kod dışarıdan yüklenen "dynamic.js" adlı bir script. Bu tür bir dosya, çalıştırıldığı anda sunucunun sağladığı kodu indirip çalıştırabilir. İçeriğini göremediğimiz için, ne yaptığını kesin olarak bilmemiz olanaksız.Bu da güvenlik adına risk oluşturabilir. Rica etsem bu JavaScript kodunun içeriği hakkında bizleri bilgilendirebilir misin?

Aktif Olan Kanalları Oynatmıyor Play'e Tıklayınca.Eline Emeğine Sağlık.Kolaylıklar diliyorum.

Teşekkürler güzel olmuş. Sadece tekil olan kısmı kullandığımda browser da aşırı kasma donma ve sonucunda kapanma yaşadım. Edge (android) kullandım. Sebebini bilemiyorum tabi
Evet özellikle kategori olmayan kanallarda fazla yüklenmeden dolayı yapıyor onu düzenlemeye çalılıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim

Öncelikle Paylaşımın için teşekkürler. Site incelemesi sırasında dikkatimi çeken bir kod var. Bu kod dışarıdan yüklenen "dynamic.js" adlı bir script. Bu tür bir dosya, çalıştırıldığı anda sunucunun sağladığı kodu indirip çalıştırabilir. İçeriğini göremediğimiz için, ne yaptığını kesin olarak bilmemiz olanaksız.Bu da güvenlik adına risk oluşturabilir. Rica etsem bu JavaScript kodunun içeriği hakkında bizleri bilgilendirebilir misin?
Rica ederim dynamic.js popcash sitenin reklam gösterimi için olan js dosyasıdır.

Evet özellikle kategori olmayan kanallarda fazla yüklenmeden dolayı yapıyor onu düzenlemeye çalılıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim
Bu sebepten teklide kasıyorsa çokluda daha çok kasması gerekmez mi?

Birkaç gündür çalışmıyor, bilginiz var mı?

Okay, sorry.

Tekil testte sorun yok ama topluda hata veriyor.

Benzer şekilde Xtream code checker da var mı

Benzer şekilde Xtream code checker da var mı
Sormak istediğiniz şey xtream code bilgilerini girince çalışıp çalışmadığını sorgulamak ise aslında ikisi de aynı şey.
Xtream kod tam url adresinin bölümlere ayrılmış hali gibidir çünkü.

Sunucu adresi, username ve password birleştirilince m3u linki oluşuyor.

Kod:
Sunucu: http://sinetech.tr:8080
Username/Kullanıcı adı: sinetechtr
Şifre/password: sinetechtr2025
ve varsa type: m3u&output=ts

bilgiler böyle ise sorgulanacak adres şöyle olur:

http://sinetech.tr:8080/get.php?username=sinetechtr&password=sinetech2025&type=m3u&output=ts

Geri